ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.2.2020 | 12:26

ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Βγήκα πρώτο ραντεβού και στη συνέχεια είπαμε την επόμενη μέρα να ξαναβγουμε με δίκη μου πρωτοβουλία, και τελικά επειδή έπρεπε να πάει κάπου ο πατέρας μου ζήτησα πολύ ευγενικά να το ακυρώσουμε και να το κάνουμε σήμερα Δευτέρα. Ε παιδιά η τύπισσα μου έκανε σκηνή και λες ψέματα και έχεις πάει στο καρναβάλι και είστε όλοι ίδιοι και το ένα και το άλλο, λέω οκ ας της εξηγητή παρόλο που δεν πρέπει ότι είμαι σπίτι και τα σχετικά άπλα μπορεί να έκανε ένα λάθος, Μέχρι και φωτογραφία που είμαι στο σαλόνι της έστειλα , και της λέω κάνεις λάθος ελπίζω να το κατάλαβες θα τα πούμε και αν γυρίσει νωρίς ο πατέρας μου θα σε πάρω να βγούμε, ε τελικά άργησε ο άνθρωπος και όχι απλά δεν μου έστειλε κάτι έστω να ζητήσει συγνώμη άλλα με έσβησε και από τα social media λες και θα με ένοιαζε έμενα και την πήρα τηλέφωνο το βράδυ και δεν το σήκωσε, ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΜΑ ΡΩΤΗΣΩ: TI TΡΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗΗΗΗ;;; ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΜΑΡΤΟΝ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΤΣΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΒΓΕΙ ΚΑΙ 5 ΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΝΩ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! 29 ΧΡΟΝΩΝ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ 15ΧΡΟΝΗΣ.... ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΒΓΕΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ,,,, Ε ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟς ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΣΟΒΑΡΑ;;;;
12
 
 
 
 
σχόλια
Προφανώς έκανε σενάρια στο μυαλό της ότι εισαι στο καρναβάλι με κάποια άλλη.. Φαντάζομαι αντέδρασε έτσι γιατί θα έχει φάει κέρατο η κοροϊδία από άλλους άντρες.Σίγουρα η συμπεριφορά της ήταν υπερβολική για μια μερα που σε ξέρει.Από τη στιγμή που της εξηγήσες και δεν αποδέχτηκε την αλήθεια σου , τι να πω.Για κάποιο λόγο έχει ανασφάλειες και εκρήξεις θυμού. Σίγουρα καλύτερα που εκδηλώθηκε αμέσως.Σίγουρα κρίμα να έχεις δίκιο και να μη το βρίσκεις.Αν γινόταν αργότερα ίσως γινόταν μια σχέση καταπιεστική και ψυχοφθορα.
Η κοπέλα είναι μουρλή. Μην ασχολείσαι. Γλύτωσες γρήγορα. Φαντάσου αν ήσασταν μαζί πόσο πειστική και ελεγκτικη θα ήταν. Έχει θέματα και πρέπει να τα λύσει. Όσον αφορά στο θέμα της ηλικίας, αυτό που εγώ έχω παρατηρήσει στον περίγυρο μου είναι ότι όσο μεγαλύτερες, τόσο χειρότερα ψυχολογικά έχουν. Μπορεί βέβαια αυτό να έτυχε να συμβαίνει στο δικό μου περίγυρο.
Αν της είπες: ''άκυρο για σήμερα γιατί δεν μπορώ'', χωρίς να ορίσεις νέα ημερομηνία, τότε έχει δίκιο να σκεφθεί ότι τη δουλεύεις και να θυμηθεί όσους την πλήγωσαν και της φέρθηκαν άπονα και άδικα.Αν της είπες ''άκυρο για σήμερα γιατί δεν μπορώ αλλά να τα πούμε αύριο'', έχει άδικο τελείως και είναι για τα πανηγύρια.
Μπορει να ειχε περιοδο και της βγηκαν λιγο παραπανω νευρα....ειμαστε και μεις ωρες ωρες...σιγουρα αυτη η κινηση δειχνει γυναικα απελπισμενη και χιλιοφτυσμενη απο γκομενους και η καχυποψια της ξεπερναει κατα πολυ τα φυσιολογικα και την πληρωσε ο επομενος ο οποιος ησουν εσυ...κριμα να νιωθει ετσι ομως φυγε μακρια...φαντασου στο επομενο ραντεβου..
Αν καεις απο το χυλο... το οτι εμεινες σπιτι δςν λεει κατι μ εχει τυχει να λεει ως επιχειρημα οτι εμεινε σπιτι και απλα συζουσρ με αλλη
Μαλλον θα της ειχαν φερθει ετσι οι πρωην,δηλαδη της ελεγαν για ραντεβου και μετα την εκαναν με ελαφρα,και εβγαλε πανω σου ολα τα προηγουμενα που ειχε με τους πρωην της.Δεν φταις εσυ και απλα να μην ασχολεισαι ,απλα ειδες και το πως σκεφτεται,σε αντιμετωπισε σαν να της ειχες ριξει ακυρο.Κριμα γιατι εσυ ησουν ενταξει,της ειπες κιολας πως εμεινες σπιτι,τι αλλο να κανεις?Απλα δεν ασχολεισαι.Εχει φαει ακυρα φαινεται και τα εβγαλε πανω σου λες και εφταιγες εσυ.Παρατα τη μωρέ την βαρεμενη και μην την αφηνεις να σε ριχνει.
Scroll to top icon