ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.3.2020 | 15:08

https://www.youtube.com/watch?v=Zf4BsyKNehs

Ανοίγω τις εξομολογήσεις και παρατηρώ το μεγαλύτερο ποσοστό αφορά θέματα σχέσεων. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ο συμβιβασμός που υπάρχει εκεί έξω.. "Το αγόρι μου αδιαφορεί" "Η κοπέλα μου με βρίζει" κλπ κλπ ατέλειωτα παραδείγματα του άθλιου συμβιβασμού μέσα στις σχέσεις.Εντάξει ο συμβιβασμός χρειάζεται μέχρι ενός ορίου, από τη στιγμή που γίνεται εξομολόγηση θεωρώ ότι πλέον είναι πρόβλημα.Και ρωτάω... γιατί κάθεστε;;; Για να λέτε ότι έχετε σχέση; Για να μην βρεθείτε μόνοι και φτου από την αρχή;;; Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω... και διαβάζω και κάποια ακραία πράγματα που στο τέλος αναρωτιούνται, να μείνω ή να φύγω;;; Όχι ρε σεις, βολεμένοι είστε με οποιοδήποτε κόστος ακόμα και αυτό της αξιοπρέπειας σας και μετά κλαψουρίζετε. Αλλά εκεί στρείδια κολλημένα σε τελειωμένες καταστάσεις γιατί βέβαια το να είσαι μόνος/η για τον οποιοδήποτε λόγο κοντεύει να γίνει ταμπού..
4
 
 
 
 
σχόλια
Συχνό φαινόμενο. Την άλλη την έκανε σκουπίδι για το πως πλένει τα ρούχα (από τα λάϊτ) και μετά ζητούσε βοήθεια. Αλήθεια σε μερικές περιπτώσεις δεν ξέρεις τι συμβουλή να δώσεις. Υπάρχουν όντως όρια σε κάποιες συμπεριφορές και όταν αυτές ξεπεραστούν μέσα στις σχέσεις η λύση είναι να φεύγεις.
Τα έχουμε πει, αν δεν έχεις καλή σχέση με τον εαυτό σου, δεν μπορείς να έχεις κάτι καλό με κανέναν. Επίσης, αν είσαι με κάποιον που σου χαλάει τη σχέση με τον εαυτό σου (επαναλαμβανομαι ε;) καλό είναι να φεύγεις.Κάποιοι φοβούνται να μείνουν μόνοι, αλλά και άλλοι φοβούνται ότι δεν είναι ικανοί να είναι με κανέναν και φτάνουν στο σημείο να ανέχονται γιατί έχουν πειστεί ότι είναι υπερβολικοί.
Οι εξομολογήσεις δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα του συνόλου των σχέσεων για να μπορεί να πει κάποιος ότι στην πλειοψηφία κάνουν σχέση βολεμένοι άνθρωποι. Και τούτο διότι εδώ θα έρθουν να γράψουν όσοι βιώνουν κάποιο πρόβλημα στη σχέση τους, όχι όσοι περνάνε μία χαρά με τον άνθρωπό τους σε όλα.
Scroll to top icon