ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.3.2020 | 22:12

για σένα

Νιώθω λες και θα εκραγώ .Νιώθω να μην μπορώ να ανασάνω Νιώθω μονίμως στεναχώρια και κάτι το πρωτόγνωρο , κάτι που δύσκολα φεύγει Κι όλο αυτό λόγω της αγάπης μου για σένα ..Που ίσως ποτε να μην μάθεις ..Πως μπήκες ετσι στην ζωή μου και την έκανες μαντάρα ..Από την μια λέω πως εσυ είσαι ξεχωριστός , εσυ με κανεις να λάμπουν τα μάτια από χαρά , να χαμογελάω στο ξαφνικό και από την άλλη εσυ είσαι αυτός που με διαλύει σε χίλια κομμάτια , αυτός που μου λειπει και γι αυτόν τον οποίο κλαίω γιατί καταβαθως ξέρω πως ποτε δεν μπορώ να σε έχω .. ξέρω πως ποτε δεν θα μπορώ να είμαι σαν τις άλλες και τους άλλους στην ζωή σου , δεν θα μπορώ να σου πω σ αγαπώ σε χρειάζομαι εδώ .. μα όλο προσμένω , όλο μέσα μου έχω μια αίσθηση ότι θα τα καταφέρω .. ή θα καταφέρω να ανακουφίσω το πόνο μου και να σε ξεχάσω ή θα έρθω δίπλα σου .. ξέρω πως η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε .. πιο πιθανόν να συμβεί το πρώτο .. ότι και αν συμβεί εύχομαι να είσαι πάντα ευτυχισμένος στην ζωή σου .. να έχεις μια κοπέλα που να σε κάνει χαρούμενο και ευτυχισμένο , για μένα αρκεί αυτό και ας ξέρω ότι ποτε δεν θα είμαι εγώ (Α).. και όλα αυτά για σένα μπασκεμπολιστα της καρδιάς μου , για σένα αστέρι της ψυχής μου
7
 
 
 
 
σχόλια
Ανήκεις εκεί που τα λόγια δεν είναι αρκετά για να περιγράψουν τι νιώθεις.Το χω περάσει. Δεν ξερω.. τι με κραταει εδω μαζι σου,γιατι επιμενω σε'σενα,γιατι πιστευω σ'εμας,γιατι δεν προχωραω τη ζωη μου,γιατι εθιζομαι σ'οτι με γρατζουναει,γιατι καθομαι ακομη και σε σκεφτομαι ενω εσυ κοιμασαι,γιατι νιωθω τοσο κενος..τοσο μονος,γιατι εισαι διπλα μου χωρις να εισαι,γιατι δεν εισαι ξεκαθαρη μαζι μου,γιατι καθομαι απλα και σε κοιταω..Μιλα μου,πες κατι..Ολα περνανε,εσυ ομως οχι.Κι επειδή δεν πρόκειται να σου απαντήσει οσες φορες κι αν στειλεις, οσες φορες κι αν έστειλα κι εγώ, απλα το αφήνεις και προχωρας. Μακρια. κάπου τη μίσησα για να μαι ειλικρινής και προχώρησα. Μην αφήνετε απωθημενα. μιλήστε, εκφραστείτε,ρισκαρετε πριν να ειναι αργα, πριν το μετανιώσετε.
Παιδια δε υποτιμαω τα αισθηματα σας αλοιμονο...πολλοι τα εχουμε νιωσει ομως ολα αυτα τα λετε γιατι εχετε εξειδανικευσει ατομα που δεν ηταν ποτε δικα σας η απο αποσταση και δεν τα ειδατε στην πραγματικη τους διασταση...καλο ειναι λοιπον σε αυτους που θεοποιειτε να πειτε οσα νιωθετε και να παρετε τις απαντησεις που θελετε και να δειτε τη δικη τους αντιδραση και σταση...ειναι υπεροχο να αισθανεσαι ετσι αλλα οταν ερωτευτειτε καποιον που θα ειστε κανονικα μαζι τοτε θα δειτε την πραγματικη διασταση των πραγματων...μπορει και να ειναι πιο μαγικη απο αυτη που φανταζεστε μπορει και οχι...ομως δε ζουμε σε παραμυθια οσο κι αν το εχουμε αναγκη...αλλιως καπου θα βρισκοταν η Σταχτοπουτα και ο πριγκιπας σε αυτο τον κοσμο...οκ ζειστε τα παραμυθια σας ομως μην τα αφηνετε να αφηνουν την αληθινη ζωη σας πισω!
Κι αν το ζησαμε κι ηταν το πιο αληθινό, ήσουν εκεί για να το δεις για να μας γράψεις τώρα οτι ηταν παραμύθι. Μη βλέπετε παραμύθια τις ζωές των αλλων. Ελα εδώ που ειμαι, Ζησε όσα έζησα και Γράψε μετα αν ηταν παραμύθι.
Scroll to top icon