ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.3.2020 | 16:00

Ερώτηση

Γιατί όταν χωρίσουμε μετά από ένα διάστημα λίγων μηνών ο πρώην / ή πρώην θέλει ξανά επανασύνδεση? Δηλαδή αν γυρίσεις πίσω στον πρώην / ή πρώην θα αλλάξουν τα πράγματα? Εμένα ο πρώην μου με το που με χώρισε ο λόγος ότι δεν κάνει για εμένα αξιζω κάτι καλύτερο και αυτός δεν μπορεί να μου το προσφέρει με ξεπερνά το τόσο ψέμα αντί να είναι ηλικρινης εξ αρχής ότι βρήκε άλλη και με χώρισε μου είπε ένα σωρό παραμύθι για το τίποτα και μετά από 2 μήνες ήθελε να ήμαστε πάλι μαζί σαν να μην τρέχει τίποτα αφού είχε την άλλη κοπέλα και με χώρισε γιαυτην το θράσος κάποιον ανθρώπων με ξεπερνάει .. Και ευτυχώς δεν γύρισα πίσω γιατί είχα ένα λόγο να γυρίσω και να τον συνχωρεσω το ότι ήμασταν αρραβωνιασμένοι όμως δεν θα το έκανα ξανά το ίδιο λάθος γιατί ή κατάληξη των πραγμάτων θα ήταν ή ίδια.
3
 
 
 
 
σχόλια
Απαντάω στην ερωτηση σου. Επειδη νομίζουν οτι υπαρχει κτ καλυτερο ή επειδη νομίζουν οτι θα πεφτουν οι γυναικες/αντρες βροχη κ αυτοι/αυτες θα χουν να διαλέγουν. Ε βλέπουν οτι δε γινεται κ επιστρέφουν στα σιγουρα.
Scroll to top icon