ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.3.2020 | 16:05

Βλέπω καθαρά.

Βρίσκομαι σε ένα σημείο στη ζωή μου, όπου για πρώτη φορά ξέρω ποιος είμαι, τι θέλω και αυτά τα θέλω δεν βασίζονται σε εξωτερικό παράγοντες πάρα μόνο σε μένα. Νιωθω ένα απέραντο αίσθημα ελευθερίας σε σημείο να καταντά όμως αβάσταχτο. Είμαι συνεχώς σε μια κατάσταση αισιόδοξης μελαγχολίας την οποια δεν γνωρίζω πως να διαχειριστώ.
11
 
 
 
 
σχόλια
Και 'γώ έχω μια μελαγχολία ως άνθρωπος. Έτσι ήμουν από μικρή. 'Ισως γι' αυτό έμαθα να σκέφτομαι πολύ και να αναλύω τα πάντα και να τα βλέπω με μια μελαγχολική ματιά. Μα έχεις κάνει ένα μεγάλο βήμα, ξέρεις ποιος είσαι και τι θες και αυτό είναι σπουδαίο. Με βάση αυτό θα βρεις το δρόμο σου. Όταν ξέρουμε ποιοι είμαστε και που θέλουμε να πάμε, τότε έχουμε κάνει ένα σπουδαίο βήμα για να βρούμε την πορεία μας.
Είναι πολύ σημαντικό να είσαι κατασταλαγμένος και να ξέρεις τι θέλεις στη ζωή σου. Σημαίνει πως έχεις κτίσει μία ισορροπημένη προσωπικότητα και σταθερότητα στο χαρακτήρα και αυτό απαιτεί δουλειά με τον εαυτό σου. Αυτό το έχω και εγώ και προσπαθώ να το διατηρήσω και να αυτοβελτιώνομαι. Η μελαγχολία είναι ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει και σε μένα από παιδιόθεν.
δε ξέρω γιατί το είπε αυτό το ατομο τούτο ........... δε ασχολουμε να διεγραφω σχολια κοσμου ........ δε ειμαι διαχειριστης του site .......... δε εχω τίποτε με κανεναν να μοιράσω ........... αν γινουν αναφορές σε σχόλια να διαγραφουν κάποιων......... λογικα γινετε σε π[περιπτωση που βρίζουν η κάτι τετοιο κι θα φανε αναφορά από άλλα άτομα ..........δε έχω εγω λόγο προσωπικά να ασχοληθώ με τα γραφόμενα κάποιου κι να διαγραφω ..........γιατί κι να ήθελα δε μπορώ να το κάνω ...........
Scroll to top icon