ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.3.2020 | 23:14

Οταν γινω μητερα

Περασα πολλα με την "οικογενεια" μου.Δεν μ ελειψαν υλικα αγαθα.Αλλα..τοσοι τσακωμοι,ξυλο,ψυχολογικοι πολεμοι,απομονωση,ελεγχος,χειρισμος κλπ..και οχι μονο σε μενα αλλα κ μεταξυ τους.Τους μισησα.Δεν με νοιαζει τπτ για εκεινους.Απλα συμβιωνουμε στο ιδιο σπιτι μεχρι ν φυγω.Δεν μπορω να τους ανοιχτω για τιποτα ποτε.Νιωθω κενη σε αυτο το σπιτι,ουτε να φαω θελω,ουτε να ασχοληθω με τον εαυτο μου.Απλα,μεσα μου ζηταω πολυ να γινω μανα.Θελω να φερω στο κοσμο ενα πλασμα που θα ειμαι η ασπιδα π θα το προστατευει.Θα ειμαι η βροχη που θα το ποτησει στην ξηρασια.Να το φροντιζω,να το κανω να γελα,να ανακαλυψουμε μαζι το κοσμο κ να δωσουμε αγαπη ο ενας στον αλλον.Θα του δωσω οτι δεν πηρα κ θα ειμαι διπλα τ σε οτι χρειαστει.Νιωθω εντονα την αναγκη να γεμισει η αγκαλια μ με ενα παιδι..
20
 
 
 
 
σχόλια
Ξέρεις ποιο άτομο προέχει να φροντίσεις και ν' αγαπήσεις; Να το καλομάθεις; Να το εκτιμήσεις; Κοίτα στον καθρέπτη.Τα παιδιά είναι αξιαγάπητα πλάσματα αλλά μεγάλη υπόθεση, αν είσαι ενσυνειδητος πολλές φορές θα νιώσεις ανεπάρκεια. Αν δεν έχεις χτίσει μια πολύ καλή σχέση με τον εαυτό σου και δε νιώθεις χορτασμενη θα είναι τρομερά δύσκολο να βάλεις προτεραιότητα ένα παιδί. Κι αν το κάνεις για άλλους σκοπούς, να θυμάμαι ότι τα παιδιά δεν τα κάνουμε για να νιώσουμε ολοκλήρωση, ιδανικά γονιός γινεσαι όταν νιώθεις ολοκληρωμένος άνθρωπος αλλιώς δεν ξέρεις πως θ' αντιδράσεις. Οπότε μιας κι έχεις πολλή αγάπη να δώσεις, ξεκινα με σένα, σου το χρωστάς.
Ο χειρότερος λόγος πάντως για να κάνεις παιδιά είναι τα οικογενειακά απωθημένα.Εδώ που τα λέμε για να κάνεις παιδιά δεν χρειάζονται λόγοι, δύο άτομα και αγάπη χρειάζεται και έρχονται από μόνα τους...σχεδόν
Και θα μπορέσεις όταν έρθει η ώρα να το βοηθήσεις να πετάξει μακριά σου αν θέλει, ή οραματίζεσαι να είσαστε μαζί για πάντα; Πρόσεξέ το πολύ, καθώς και την φροντίδα που χρειάζεται το παιδί μέσα σου. Δεν θα είναι αυτό το παιδί που θα γεννήσεις, δεν θα έχει ίσως τις ίδιες ανάγκες που είχες η ίδια σαν παιδί.
Οι κατάλληλες συνθήκες όμως, δε θα έρθουν ουρανοκατεβατες. Χρειάζεται να καταβάλεις εσύ προσπάθεια για να τις δημιουργήσεις. Η αδράνεια και η παθητικοτητα, οι οποίες μου δημιουργείς την εντύπωση ότι σε χαρακτηρίζουν, δε βοηθούν.
Και η συγγραφή μια εργασίας έχει συνέχεια αλλά πρέπει να γράψεις θα λέγαμε, όχι να γράφεις.Ούτε λίγες ώρες δεν άντεξες πια; Τι να πω!Όσο για το παιδί, μαζί σου ούτε κατοικίδιο δε θα αγόραζα!
1ον, οσο καλός και αν είσαι, όταν βρίσκεσαι με παιδιά, η κακία και η σκατοψυχια θα είναι πάντα εκεί!2ον, σχετικά με την κουζίνα αει στο διάολο.3ον, που είναι το ποίημα καλέ;
Μου είπες ότι θα με έχεις κλεισμένη στην κουζίνα και αναρωτιέσαι γιατί βρίζω;Αφού προορίζονται για ευαίσθητες ψυχές, τότε πρέπει όντως να το αφιερώσεις σε άλλη. Εγώ είμαι αναίσθητη ψυχή και δε μου αρέσουν καθόλου και τα ποιήματα!
Να το αφιερώσεις! Η πρώην σου βέβαια, αν αναφέρεσαι σε αυτήν που ξέρω, δεν ξέρω κατά πόσο θα χαρεί με την αφιέρωση αλλά αυτό είναι δικό σας πρόβλημα.Τώρα σε έπιασε ο πόνος για το σπαμ!
Σιγα το δύσκολο να βρω θεσσαλονικιο πάνω από 1.78. Χα χα χα! Εμένα όπως έχω πει πολλάκις μου αρέσουν οι ψηλοί! Οι πολύ ψηλοί. Πάνω από 1.90!Εκτός αυτού, και ο Έλληνας Brad Pitt να ήσουν, με τόση κακία που έχεις, οποιαδήποτε θα είχε κακοπεσει, αν ήταν μαζί σου.
Δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος. Μην ανησυχείς! Εκτός αυτού, και να με καλούσες, δε θα ερχόμουν.Όσο για το ύψος, δείχνω εμπιστοσύνη στις μετρήσεις της ελληνικής αστυνομίας, την οπι κατά τα άλλα δεν έχω σε καθόλου εκτίμηση!
Σε αυτή την ηλικία το δέρμα μου χρειάζεται μόνο καλή αντηλιακή προστασία και ενυδάτωση. Αντιρυτιδική να βάλεις εσύ που λόγω ηλικίας θα τη χρειάζεσαι.Κακή, ψυχρή και ανάποδη! (μην ξαναπούμε όμως καληνύχτα, είπαμε ήδη πόσες φορές! Αηδία κατηντησε!)
Scroll to top icon