ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.3.2020 | 20:22

Παγκόσμιο θρίλερ

Η μητέρα μου έχει όλη μέρα ανοιχτή την τηλεόραση στο σπίτι και βλέπει τις ειδήσεις για τον κορονοιο οι οποίες είναι ατελείωτες. Ποιος πέθανε κάθε μέρα ,πόσο χρονών ,από τι πέθανε ,πόσοι νεκροι συνολικά σε κάθε χώρα κλπ. Δεν μπορώ να αντέξω να τα βλέπω αυτά. Έχουν πεθάνει μέχρι και γιατροι.Τα συστήματα υγειας των χωρών έχουν καταρρευσει. Αφήνουν ανθρώπους να πεθάνουν. Σκέφτομαι ότι αν πάθει κάποιος δικός μου κορονοιο μπορεί να μην του χορηγήσουν καν οξυγόνο και να πεθάνει. Δεν μπορώ να το αντέξω ,της έχω πει να την κλείσει ,έχουμε τσακωθεί άπειρες φορές αλλά δεν βαζει μυαλό. Στην αρχή ήμουν αισιόδοξη αλλά όσο περνάει ο καιρός συνειδητοποιώ ότι ζούμε έναν εφιάλτη και ότι αναγκαστικά θα χαθούν πολλές ζωές,άδικα χωρίς κανέναν δίπλα τους. Κάνεις δεν το αξίζει αυτο.Το στομάχι μου πονάει πολύ κάθε μέρα ,δεν μπορώ να φάω σχεδόν τίποτα και κοιμάμαι παρά πολλές ώρες. Θεέ μου κάνε να ξυπνήσουμε σύντομα από αυτόν τον εφιαλτη!!
5
 
 
 
 
σχόλια
Κλεισε το χαζοκουτι. Αναχαιτισε τον καταιγισμο αρνητικων σκεψεων και δες σειρες, διαβασε, παιξε παιχνιδια στο pc κανε κανενα παζλ.Οτιδηποτε να ξεφυγει λιγο το μυαλο απο την κορωνοκρατια.
Αν σε παρηγορεί δεν είσαι η μόνη. Όλη η Ελλάδα και κάθε σπίτι έχει τα ίδια συναισθήματα. Είναι αυτό που λένε ένα είδος πολέμου. Αγωνία, φόβος, απελπισία.. Εφόσον δεν βλέπεις η μητέρα σου να περιορίζει όλο αυτό με την τηλεόραση, προσπάθησε να περιοριστείς εσύ μέσα στο σπίτι. Κάποιες ώρες απομονώσου στο δωμάτιο σου, κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν, μίλα με φίλους για κάτι άλλο, αλλά μοιράσου και τις αγωνίες σου έως ένα βαθμό.. Όσο κάνουμε υπομονή και τηρούμε τα μέτρα, θα περάσει πολύ πιο ανώδυνα από ότι σε άλλες χώρες. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε και σε δύσκολες συνθήκες όπως οι παππούδες μας που άντεξαν και τα ξεπέρασαν.Τι πιο καλό παράδειγμα..
Υπάρχουν 2 είδη ανθρώπων αυτήν την περίοδο. Αυτοί που άκουν, βλέπουν και διαβάζουν ΤΑ ΠΆΝΤΑ σχετικά με τον ιό και αυτοί που ταράζονται και προσπαθούν να κρατούν μια απόσταση από όλο αυτό και αρκούνται στη βασική ενημέρωση. Κοίτα, προς το παρόν σαν Ελλάδα δεν είμαστε στην κατάσταση της Ιταλίας και της Ισπανίας που διαλέγουν ποιους θα διασωληνωσουν γιατί δεν έχουν αναπνευστηρες κλπ. Προσωπικά πριν 2 εβδομάδες είχα πολλά συμπτώματα του ιού και όταν κάλεσα σε έναν αριθμό του ταμείου μου, μου είπα ότι μόνο αν αποκτήσω υψηλό πυρετό, αν λιποθυμήσω ή αν έχω δύσπνοια θα πάω σε νοσοκομείο. Αυτήν την στιγμή, αν γίνει κάτι τέτοιο, είτε είσαι ευπαθής ομάδα είτε οχι, θα σε προσέξουν όπως και να έχει. Άλλωστε, για αυτό εξετάζουν μόνο τις ευπαθείς ομάδες και όταν έχεις σοβαρά συμπτώματα, για να μην γίνεται χαμός στα νοσοκομεία και να μην γίνουμε Ισπανία και Ιταλία. Αν πήγαινε ο καθένας για εξετάσεις, ακόμα και αν δεν είχε τον ιό, θα τον κολλούσε και μόνο που θα πήγαινε στο νοσοκομείο.Άκουσέ με. Κανένας δικός σου δεν θα πεθάνει από μη παροχή οξυγόνου που θα χρειάζεται.Πάλι καλά, σε τέτοια κατασταση δεν έχουμε φτάσει. Τώρα όσο αφορά τον ιό και τους νεκρούς σε όλες τις χώρες, να σε ενημερώσω πως σαν χώρα και γενικά όλες οι χώρες, κάθε χρόνο επενδυουν τεράστια ποσά για την αποφυγή πυρηνικού πολέμου, μα καμία για την αποφυγή μίας πανδημίας. Και να τα αποτελέσματα τώρα. Καμία χώρα δεν ήταν έτοιμη και καμιά δεν περίμενε τέτοιες καταστάσεις και αυτό φάνηκε από την αργή αντίδραση της Ιταλίας.Προσπάθησε να είσαι ψυχραιμη και να λέμε πάλι καλά που είμαστε στην Ελλάδα. (Δεν πιστεύω ότι το είπα αυτό.)
η τηλεόραση δυστυχώς είναι ένα μέσο να βλέπουμε τα γεγονότα που συμβαίνουν στον πλανήτη δυστυχώς όμως οι άνθρωποι που τη μεταχειρίζονται σπέρνουν την καταστροφή τρομοκρατούν κόσμο αυτό το ξέρουμε χρόνια τώρα. Όμως στην περίπτωση του ιού δεν λένε ψέματα δυστυχώς ο ιος των οποίων δεν θέλω να αποκαλώ με το όνομά του είναι φονικός δυστυχώς το ένα τρίτο του πλανήτη βρίσκεται σε κατ οίκον περιορισμό πρέπει να βρεθούμε με υπομονή να οπλιστούμε να μείνουμε σπίτι να προστατεύσουμε τους δικούς μας ανθρώπους. Εμένα προσωπικά με αγχώνει πιο πολύ ο εγκλεισμός παρα ο ιος ο ίδιος... Δείχνοντας όμως υπευθυνότητα μέσα σε δύο μήνες θα βγούμε σίγουρα νικητές από αυτή την πανδημία και πίστεψέ με κόσμος θα βγει πιο αληθινός από αυτή την ιστορία... Αυτά δεν στα λέω να σε αγχωσω κι άλλο... Τα λέω γιατί είναι η αλήθεια θα έρθουν όμορφες μέρες και είναι μπροστά μας ήδη το καλοκαίρι.
Scroll to top icon