ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.4.2020 | 01:06

Ας πω και εγώ τον "πόνο" μου.

Με τον άγνωστο Χ. γνωριζόμαστε για μεγάλο χρονικό διάστημα και μέχρι πρόσφατα νόμιζα πως ήμασταν φίλοι.Κι όταν λέω φίλοι εννοώ φίλοι που τους συνδέει εμπιστοσύνη,σεβασμός, ειλικρίνια και αλληλοεκτίμηση. Στην πορεία όμως με σοκ και δέος ανακάλυψα ( από εξωτερική πηγή και μετά από ghosting 2 περίπου μηνών) ότι όλο αυτό ήταν ένα ψέμα ..και πως μου παρίστανε το φίλο με απώτερο στόχο να με ρίξει σε κρεβάτια και σε πατώματα (Τέτχοι είστε!!).Εκ τοτέ βρίσκεται σε σχέση.. και η "φιλία" μας φυσικά και πήγε περίπατο. Ή μάλλον για να ακριβολογώ την θυμάται την ωραία μας φιλία μας όποτε τον συμφέρει(αλίμονο)!! Δεν τα βάζω με εκείνον, όχι. Με εμένα τα βάζω που ήμουν τόσο χαζή.Να είστε ειλικρινείς ρε και να έχετε μπέσα.
6
 
 
 
 
σχόλια
Βασικα πως ανακλαυψες οτι θελει να σε ριξει?Μηπως λεω μηπως κατι παρεξηγησες.Απο την αλλη δε βλεπω να εχει κανει κατι τραγικο ο ανθρωποςΑν πραγματι κανατε ερωτα κ εξαφανιζοταν ενω σου ειχε τάξει τοτε ναιΚαι εσυ ομως μη τα βαζεις με τον εαυτο σου.Πολλα πραγματα βγαινουν στη πορεια χωρις να τα εχουμε προκαθορίσει.Θα δεις οτι συντομα θα εισαι Οκ και θα γελας
Αν σου είπε ότι έκανε σχέση εξαρχής, χωρίς να στο αποκρύψει, δεν υπάρχει κάτι μεμπτό, άπειροι χάνονται από ''φίλους'' γιατί πέφτουν με τα μούτρα στο μέλι. Αν σου έχει αποκρύψει τη σχέση του, υπάρχει θέμα αφού θέλει να σου πλασάρεται ως ελεύθερος και προφανώς διαθέσιμος.Τέλος, σε μένα χτύπησε κάπως το ότι θεωρείς ως έγκλημα καθοσιώσεως το να θέλει να κάνει σεξ μαζί σου: ακόμη και αν είναι αλήθεια αυτό, γιατί είναι κατακριτέο; Αν εκείνος θέλει και εσύ δε θέλεις, το πράγμα τελειώνει εκεί. Αν πάλι θέλετε αμφότεροι, παρομοίως δε βλέπω καποιο θέμα ώστε να θεωρείς ως μέγα ζήτημα την επιθυμία του άλλου.
Ειναι συχνο φαινομενο φιλοι και φιλες να εξαφανιζονται μετα απο σχεση χωρις αυτο να συνεπαγεται οτι μας ηθελαν ερωτικα και αφου βρηκαν αλλο ή αλλη μας παρατησαν.
Scroll to top icon