ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.4.2020 | 02:11

Φοβαμαιιιιιιιιι

Παιδιά είναι 19 χρόνων δεν έχω ολοκληρώσει ακόμη.Ο κύκλος μου δεν είναι σταθερός.Ας πούμε τελευταία φορά περίοδο είχα τον Ιανουάριο.Φεβρουάριο,Μάρτιο τίποτα.Θα πάω σε έναν γυναικολόγο αλλά ΦΟΒΑΜΑΙΙΙΙ ΠΟΛΥΥΥΥ?????
6
 
 
 
 
σχόλια
να μη φοβάσαι καθόλου μπορεί πολύ απλά να έχει πολυκυστιηές ωοθήκες δεν έγινε και κάτι πολλές γυναίκες έχουν , μια επισκεψη στο γυναικολόγο θα σε ηρεμήσει και θα σου δώσει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι
Είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο να δίνετε ιατρικές συμβουλές. Ακόμα και γιατροί να είστε διάγνωση από το ίντερνετ δεν γίνεται. Πώς είστε τόσο σίγουροι ότι δεν συμβαίνει κάτι άλλο; Θα νιώσετε καλα αν ένας άνθρωπος καθυστερήσει να ζητήσει βοήθεια και επιδεινωθεί η κατάσταση του; Κοπέλα μου μην ακούς κανέναν, είσαι μικρή ακόμα αλλά να μάθεις να αναζητας βοήθεια από γιατρούς όταν έχεις ένα πρόβλημα υγείας,όχι από το ίντερνετ. Πήγαινε λοιπόν σύντομα σε γυναικολόγο και μην φοβάσαι,γιατρός είναι όπως όλοι οι άλλοι. Όσο για το σεξ αποτελεί βιολογική ανάγκη για τους περισσότερους ανθρώπους και δεν είναι κακό να το ψάχνεις και να το απολαμβάνεις με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και νιώθεις καλα. Μην απολογεισαι και μην δίνεις λογαριασμό σε κανέναν για αυτό.
Γλυκό μου κορίτσι, προτείνω να μην ανησυχείς.. είχα το ίδιο πρόβλημα πιο πιτσιρικακι και μόλις απέκτησα σχέση (ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή) στα 19 ο κύκλος έφτιαξε.. Θα υπάρχουν ακόμη ανωμαλίες, μέχρι να σταθεροποιηθεί (τύπου να αργεί παραπάνω) αλλά ο οργανισμός μας γνωρίζει περισσότερα πιστευω.. Και βασικά για να μην σε πάρω στον λαιμό μου, επειδή είμαι και λίγο στην τρέλα εγώ.. Θα σου πω ότι ο γυναικολόγος μου, μου έδινε αντισυλληπτικά για πολυκυστικές, όμως δεν ήθελα να τα πάρω και δεν το μετάνιωσα καθόλου! Αργότερα κοπέλες που είχαν πολυκυστικές και μου είπαν ότι μικρές έπαιρναν αντισυλληπτικά μου έχουν πει ότι ήταν same shit και δεν έκαναν δουλειά.. πιθανόν να είναι πολυκυστικές..Υ.Γ σίγουρα δεν ειμαι ακόμη γιατρός!Και ο γιατρός σου θα ξέρει καλύτερα, εγώ απλώς σου λέω την δική μου εμπειρία.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon