ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.4.2020 | 16:03

εν όψη κοροβάιρους και μπερ δε γουε'ι'

ρε παιδιά τελικά δε κατάλαβα .. να τον πάρω να δω τι κάνει; πείτε μου και μένα.. βασανίζομαι. Πηγή: www.lifo.grευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά, ειλικρινά!ήθελα να πω ακόμη πως:Ο τύπος αυτός, με έχει βασανίσει πολύ! κι όμως τον σκέφτομαι και νοιάζομαι.. φταίει σίγουρα και η κλεισούρα του κοβιντ-19.. όμως να μάθαινα αν είναι καλά; Είναι ευπαθή ομάδα, όπως εγώ. ...για εμένα δεν το ξέρει όμως.. αν του το έλεγα, θα άλλαζε άραγε;θα καταλάβαινε κάτι;και πως να το πεις αυτό; (σε πρώην μου -μικρότερη όταν ήμουν- του το είχα πει και δεν με πίστευε..τόσο παράξενο και συνάμα τρομακτικό φαίνεται σε όλους..)
2
 
 
 
 
σχόλια
Όχι δε θα άλλαζε. Καμιά συγκίνηση δε θα μου έκανε αν ερχόταν ένα άτομο αδιάφορο σε μένα και μου έλεγε είμαι ευπαθή ομάδα. Χαίρω πολύ -θα απαντούσα- και κοίτα να προσέχεις. Δεν ξέρω τι σου είπαν οι άλλοι, για μένα μην του στείλεις. Μην κάνεις σενάρια στο μυαλό σου επειδή σώνει και καλά θα του πεις κάτι συνταρακτικό θα συνεχιστεί ολίγον ακόμη η κουβέντα σας. Εύχομαι να είσαι υγιής και να ξεκολλήσεις.:)
Ναι συμφωνώ και εξ μου μη προσπαθείς να τον κάνεις να σε "λυπηθεί" ώστε να τον φέρεις πίσω. Δε θα καταφέρεις τίποτα.. Είναι χρόνια που έχετε χωρισει. Να ξεκολλήσεις!!!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon