ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.4.2020 | 20:46

Φίλοι που γυρίζουν πισώπλατα

Καλησπέρα , επειδή είμαι σε σκέψεις και θα ήθελα τη γνώμη σας. Είναι λογικό αυτό που θα πω; Εγώ είχα έναν φίλο που κάναμε παρεα χρόνια σε κοινή παρεα από φοιτητές! Αυτό το αγόρι του έστειλα πρόσφατα χρόνια πολλά γιατί γιόρταζε και μου απαντάει ευχαριστώ πολύ! Όλα καλά μέχρι εδώ.. είχαμε να μιλήσουμε μήνες γιατί πήγε σε άλλη πόλη και τέλος πάντων για να δω τι κάνει.. τον ρωτάω τι νέα; Μου στέλνει ότι αν το βρίσκω λογικό να μιλάει με μια κοπέλα ενώ έχει σχέση;;;!!! ( εγώ ούτε που ήξερα αν είχε σχέση , τίποτα γιατί είχα μήνες να μου μιλήσει) εγώ προβληματίστηκα από το γεγονος ότι εν έτη 2020 απομακρυνόμαστε από φιλίες για μια σχέση . Είναι λογικό; Εγώ σέβομαι απόλυτα την άποψη του και δεν τον ξαναενοχλω.. όμως σοβαρά τώρα;;;;; Εμεις που όλοι τον στηρίζαμε και τον συμβουλεύαμε να γυρίζει την πλάτη;;; ( το έκανε και στον κολλητό του)
5
 
 
 
 
σχόλια
Μπορεί να ζηλευει η κοπελα του,γι'αυτο απομακρυνθηκε η μπορεί να εχει πεσει με τα μουτρα στη σχεση του,ενθουσιασμενος καθως ειναι,ειδικα αν ειναι αρχη κ ειναι μεσα στα μέλια με την δικια του!!Δυστυχώς το κανουν αυτο πολλοι ,να πεφτουν με τα μουτρα στη νεα σχεση και να ξεχναν τους φιλους.Και βεβαια οταν χωριζουν,τοτε τους θυμούνται ξανα.Οπότε κι εσεις αφηστε τον κ μη τον δεχτειτε πισω.Απλα πράγματα.
Αν υποθεσουμε οτι το μηνυμα το ειδε κ η κοπελα του(ηταν ισως διπλα του η το ειδε μετα) και θελησε ετσι να της δειξει οτι δεν παιζει κατι πονηρο,θα μπορουσε να την παρει(τη θεματοθετρια), αργοτερα οταν ηταν μονος κ να της εξηγησει τη φαση.Ομως εδω μας λεει οτι κ τον κολλητο του τον εχει γραμμενο.
Προσωπικά βρίσκω τελείως ηλιθια αυτήν τη νοοτροπία, να σταματάει κανείς να επικοινωνεί με τις γυναίκες φίλες του - ή αντίστοιχα με τους άνδρες φίλους της, αν πρόκειται για γυναίκα, με το που κάνει σχέση. Δυστυχώς όμως είναι πολύ σύνηθες. Μη χαλιέσαι!
Scroll to top icon