ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.5.2020 | 00:23

Πανελλήνιες 2020

Βλεπω παιδιά που δίνουν φέτος πανελλήνιες να παραπονιούνται και να δηλώνουν κουρασμένα και απλά εκνευρίζομαι και πολύ τυχερή ήσασταν που κάτσατε σπίτι 2 μήνες και είχατε περισσότερο χρόνο να διαβάσετε και να κοιμηθειται και να μην ακούσω κανέναν να λέει μα μείναμε πίσω στην ύλη και μπλα μπλα μπλα ποιους κοροϊδεύεται μωρέ οι περισσότεροι από εσάς πάτε φροντιστήριο και έχετε βγάλει ήδη όλη την ύλη σε όλα τα μαθήματα τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο αρχίζετε της επαναλήψεις, τι νομίζετε ότι εμείς δεν πήγαμε τριτη λυκείου δεν ξέρουμε. Από εμπειρία σχεδόν όλα τα παιδιά τον Μάρτιο κανουνε επαναλήψεις δεν παρακολουθουν καθόλου τα μαθήματα γενικής και κατεύθυνσης και διαβάζουν μόνο από τα βιβλία του φροντιστηρίου και ότι το φροντιστήριο τους εχει βάλει για επανάληψη,όποτε σταμάτησε της χαζές δικαιολογίες και ευχαριστώ θα έπρεπε να λέτε που για δυο μήνες δεν ξυπνούσατε 7 το πρωί να πάτε σχολείο, να γυρίσετε 2, να πάτε φροντιστήριο στης 4/5, να γυρίσετε 9/10 και μετά να πρέπει να διαβάσετε μέχρι της 2 και μετά να κοιμηθητε για 5 ωριτσες και να ξανά πάτε σχολείο. Και ας μην ξεχάσουμε επίσης ότι τα περισσότερα παιδιά κρατατε ολες της απουσιες σας για να μην πατήσετε ξανά το πόδι σας στο σχολείο με το που μπει ο Απρίλιος αλλά τώρα σας ενοχλεί. Όσο για τα παιδιά που δεν πάνε φροντιστήριο μόνο αυτά τα καταλαβαίνω (όχι ότι το σχολείο βοηθάει ιδιαίτερα αλλά τέλος πάντων ) και τέλος στάνταρ φέτος τα θέματα θα είναι πανεύκολα για να μην παραπονιέστε μετά ότι αδικηθήκατε ( που μόνο αδικία δεν ήταν αυτό ) αλλά υπάρχει Έλληνας που δεν παραπονιέται για τίποτα ; Πάντα όταν έρχεται ο Απρίλιος οι περισσότεροι λέτε ποσό άδικο είναι και πως θα έπρεπε να είχατε λιγότερες ώρες μάθημα ή να ήσασταν σπίτι να προετοιμαζόσασταν δεν πάτε σχολείο για δυο μήνες παραπονιέστε ότι μένετε πίσω στην ύλη και άλλες παρόμοιες δικαιολογίες επιλέξτε τι θέλετε τέλος πάντων.Τώρα κράξτε όλα τα 18 χρονα και οι μαμάδες των 18 χρόνων(Εγώ έδωσα πανελλήνιες το 19 δεν είναι ότι έχω χρόνια να δώσω και έχω ξεχάσει πως είναι το θυμάμαι και θυμάμαι επίσης ότι τέτοια εποχή άνοιξη ήθελα να ήμουνα σπίτι και να διάβαζα με την ησυχία μου χωρις να πήγαινω σχολείο )
3
 
 
 
 
σχόλια
Εγω λεω ο καθενας να κοιταει την δουλεια του γιατι ειλικρινα δεν ξερετε τι περναμε. Εχουμε γινει τα πειραματοζωα του Υπουργειου Παιδείας ,δεν ξερουμε τι θα γινει τελικα στις ζωες μας και εχουμε και τον καθε άκυρο να μας λεει οτι δεν κουραζομαστε. Σε πληροφορω οτι ψυχικα εχουμε κουραστει οσο καμια αλλη χρονια . Μας αυξησαν την υλη οσο δεν παει , προσπαθούσαμε ολη την χρονια να την βγαλουμε και μολις την βγαλαμε μας την μειωσαν και μεχρι να βγει η ανακοινωση για το τι θα μειωθει και αν θα μειωθει δεν ξεραμε τι να διαβασουμε. Περιμεναμε τοσο καιρο να μας πουν μια ημερομηνια για το ποτε δινουμε . ενω ειχε διαρευσει ημερομηνια για 6 ιουλιου τελικα μαθαινουμε οτι δινουμε 15 ιουνιου.Περνανε ολοι δυσκολα στην καραντινα εμεις που δινουμε πανελληνιες γιατι θεωρειται οτι ξεκουραζομαστε; Που μας εχει γαμηθει η ψυχολογια με ολες αυτες τις αλλαγές που γινονται και που δεν ξερουμε τι αλλο θα συμβει στην ζωη μας.Πολλα παιδια αποδιοργάνωθηκαν τελειως με ολο αυτο που γινεται και δεν μπορουν να συγκεντρωθουν στο διαβασμα.Οσο για τα φροντηστηρια που τοσο πολυ σε ενοχλουσε να πηγαινεις μαθε οτι εμεις πολυ θα θελαμε να ειναι ανοιχτα ... Ξες δεν ειναι και οτι καλυτερο να προσπαθεις να κανεις μαθημα μεσω υπολογιστη . Γενικα καλο ειναι να μην κρινουμε γιατι ο καθενας εχει τα δικα του προβληματα . Αλλα βεβαια οταν τα προβληματα του αλλου μας φαινονται καλυτερα απο τα δικα μας ξεκιναει να μας τρωει η ζηλεια . Ετσι γινεται συνηθως στην κομπλεξικη κοινωνια που ζουμε.
Scroll to top icon