Ένα βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο στις ΗΠΑ, βρήκε έναν οπωσδήποτε ευφάνταστο τρόπο για να γεμίσει τα άδεια τραπέζια του.
Οι νέοι κανόνες ασφαλείας λόγω κορωνοϊού, επιβάλλουν μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των (πραγματικών) πελατών και οι υπεύθυνοι του εστιατορίου στο πανδοχείο Little Washington, αποφάσισαν να τοποθετήσουν κούκλες και μανεκέν βιτρινών στα καθίσματα των ενδιάμεσων τραπεζιών.
Οι κούκλες είναι φυσικά κατάλληλα ντυμένες για την περίσταση, με σακάκια και ακριβά φορέματα, και κάθονται στα τραπέζια μπροστά από γεμάτα πιάτα και ποτήρια, ώστε οι πελάτες να μην αισθάνονται άβολα στην άδεια σάλα. Το εστιατόριο συνεργάστηκε για το σκηνικό με το θέατρο Arlington's Signature.
Εκτός από το μενού, ο σεφ Patrick O'Connell έβαλε την πινελιά του και στα ρούχα των μενεκέν, επιλέγοντας κλασικές κολεξιόν από το μακρινό 1940. Τώρα, όλη η ομάδα προετοιμάζεται πυρετωδώς για το πρώτο δείπνο στο εσωτερικό του μαγαζιού, στις 29 Μαΐου.
Σύμφωνα με τους κανονισμούς της Πολιτείας της Βιρτζίνια, το εστιατόριο θα πρέπει να λειτουργήσει με τη μισή χωρητικότητα ενώ οι εξωτερικοί χώροι των εστιατορίων μπορούν να ανοίξουν από αύριο κιόλας.
Εκπρόσωπος του πανδοχείου που μίλησε στο Eater, είπε πως η ιδέα και η εκτέλεση, ευθυγραμμίζονται απόλυτα με την «ευσεβώς ασεβή» νοοτροπία των ιδιοκτητών για τη φιλοξενία. Ο σεφ O'Connell, που δημιουργεί στην κουζίνα, έχει τιμηθεί με το βραβείο James Beard για τη συνολική προσφορά του στο fine dining και σύντομα θα ετοιμάζει και πάλι τα πιάτα του για τους πραγματικούς πελάτες στα τραπέζια.
Με πληροφορίες από Eater
σχόλια