ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.5.2020 | 18:40

Νιώθω μόνη τόσο μόνη

Γειά σας είμαι 21 χρόνων και δεν έχω άνθρωπο να βγω.. Έχω μια μόνο πολύ καλή φίλη από μικρές αλλά λείπει συχνά και μένω μόνη μου... Είχα και στο λύκειο πολλές παρέες αλλά η άλλη μου κολλητή από εκεί με παράτησε για άλλη παρέα και με άλλα άτομα ξεκοψα... Έχω καταλήξει όλη μέρα στο σπίτι να κοιμάμαι τις πιο λκες ώρες να μην τρώω πολύ και να κλαιω τουλάχιστον 2 φορές την μέρα... Έχω δει ότι σειρά υπάρχει.. Ότι παιχνίδι υπάρχει.. Αλλά νιώθω τόσο μόνη.. Πολλές φορές λέω ψέμματα στους δικούς μου πως βγαίνω με παρέα και βγαίνω μόνη μου και απλά κάθομαι σε ένα παγκάκι και κλαίω μέχρι να περάσει η ώρα... Ντρέπομαι και τον κομσο να με βλέπει μόνη.. Η κατάσταση τωρα μετά την καραντίνα χειροτέρεψε βλέποντας όλους αυτούς τους ανθρώπους να βγαίνουν με αποτέλεσμα να κλειστώ στον εαυτό μου πολυ... Σας ευχαριστώ πολύ που με ακούσατε!!
3
 
 
 
 
σχόλια
Γλυκιά μου.. έχω περάσει από εκεί, δεν είναι πάντα στο χέρι μας, αλλά κάποια στιγμή ολα θα σου επιστραφούν και τότε εύχομαι να νιώσεις πιο γεμάτη από ποτε. Μέχρι τότε πάντως επειδή ειμαι κοντά ηλικιακά, αν θέλεις παρέα, ειμαι ανοιχτή να γνωριστούμε και θα ήθελα πολυ!!
Scroll to top icon