10 χρόνια Shamone: Ένα μεγάλο street party με την Ελένη Φουρέιρα

10 χρόνια Shamone: Ένα μεγάλο street party με την Ελένη Φουρέιρα Facebook Twitter
Η Ελένη Φουρέιρα θα είναι καλεσμένη στο μεγάλο πάρτι του Shamone για τα 10 χρόνια λειτουργίας του. Φωτ.: Instagram @foureira
0

Πριν από δέκα χρόνια άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στο Γκάζι το Shamone, ένα club που έμελλε να γίνει συνώνυμο με την αθηναϊκή διασκέδαση.

Το club του Φώτη Σεργουλόπουλου και του Βαγγέλη Γερασίμου αρχικά είχε λειτουργήσει ως bar restaurant αλλά σταδιακά προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις του κοινού του που αναζητούσε αυθεντική, ακομπλεξάριστη διασκέδαση.

Η μυθολογία του μαγαζιού μιλά για μια Κυψελιώτισσα που μετακόμισε στον Καναδά για να κυνηγήσει την τύχη της και εξελίχθηκε σε διάσημη πορνοστάρ, υπό το όνομα Shamone.

Αυτή είναι μια σύντομη περιγραφή από το στόρι που εμπνεύστηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος για να πλαισιώσει το επιχειρηματικό του εγχείρημα (το όνομα προέρχεται από το «Bad» του Μάικλ Τζάκσον και αποτελεί slang απόδοση του «come on») και η επιβλητική μορφή της Shamone, όπως την εμπνεύστηκε ο γνωστός street artist b., δεσπόζει στο εσωτερικό του club.

Έχοντας πλέον «πατήσει» τα δέκα του χρόνια, το Shamone εξακολουθεί να αποτελεί αγαπημένο προορισμό χειμώνα-καλοκαίρι, διοργανώνοντας επιτυχημένα πάρτι, θεματικές βραδιές, έχοντας αγκαλιάσει την τέχνη του drag show κι έχοντας πλέον επεκταθεί και απέναντι, στο Shamone Next Door.

Αυτή την Παρασκευή 15/7 το Shamone γιορτάζει τα δέκα χρόνια λειτουργίας του με ένα μεγάλο street party που θα συζητηθεί. Καλεσμένη θα είναι η μεγαλύτερη pop star της Ελλάδας, η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα, που θα ερμηνεύσει όλες τις αγαπημένες επιτυχίες της και βέβαια κομμάτια από το ολοκαίνουργιο άλμπουμ της «Poli_Ploki» που κυκλοφόρησε πριν από λίγες εβδομάδες από την Panik.

To πάρτι ξεκινά στις 22:00 με ελεύθερη είσοδο.

Shamone, Κωνσταντινουπόλεως 46, Γκάζι

10 χρόνια Shamone: Ένα μεγάλο street party με την Ελένη Φουρέιρα Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Υπουργείο Πολιτισμού και η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζουν: 3ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 3ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: Μια κατανυκτική εμπειρία στους δρόμους και στα τοπόσημα της Αθήνας

Σε καλλιτεχνική διεύθυνση Γιώργου Κουμεντάκη, το φεστιβάλ θα παρουσιάσει περισσότερες από 40 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις σε εκκλησίες, μουσεία, αρχαιολογικούς και συναυλιακούς χώρους, καλωσορίζοντας για πρώτη φορά στο πρόγραμμά του και την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης.
LIFO NEWSROOM
Μουσείο Πράδο: Πλαστός ο «χαμένος πίνακας» του Καραβάτζιο – Στο στόχαστρο έμπορος τέχνης για απάτη

Πολιτισμός / Μουσείο Πράδο: Πλαστός ο «χαμένος πίνακας» του Καραβάτζιο – Στο στόχαστρο έμπορος τέχνης για απάτη

Η έκθεση του Πράδο ήταν καταπέλτης: το έργο δεν είναι αυθεντικός Καραβάτζιο, αλλά δημιούργημα αγνώστου καλλιτέχνη με «μέτρια τεχνική αρτιότητα», εκτιμώντας την πραγματική αξία του σε μόλις 22.000 ευρώ
LIFO NEWSROOM
Βραβεία GLAAD - Σίνθια Ερίβο: «Οι αντωνυμίες they/them υπάρχουν από τις απαρχές του κόσμου»

Πολιτισμός / Βραβεία GLAAD - Σίνθια Ερίβο: «Οι αντωνυμίες they/them υπάρχουν από τις απαρχές του κόσμου»

Η ηθοποιός τιμήθηκε με το βραβείο Stephen F. Kolzak, το οποίο απονέμεται σε «ανοιχτά queer μέλη της κοινότητας του θεάματος ή των MME για το έργο τους προς την εξάλειψη της ομοφοβίας»
LIFO NEWSROOM
Η Ακαδημία ζητά συγγνώμη για τη μη στήριξη στον Παλαιστίνιο νικητή των Όσκαρ, Χαμντάν Μπαλάλ

Πολιτισμός / Η Ακαδημία ζητά συγγνώμη για τη μη στήριξη στον Παλαιστίνιο νικητή των Όσκαρ, Χαμντάν Μπαλάλ

«Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από τον κ. Μπαλάλ και όλους τους καλλιτέχνες που αισθάνθηκαν ότι δεν υποστηρίχθηκαν από την προηγούμενη δήλωσή μας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Η Coca-Cola Hellenic ακύρωσε την εκδήλωσή της στο Καλλιμάρμαρο

Πολιτισμός / Η Coca-Cola Hellenic ακύρωσε την εκδήλωσή της στο Καλλιμάρμαρο

Σύμφωνα με την εταιρεία «κατά τη διάρκεια των εργασιών ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, τηρώντας απόλυτα τα αρχιτεκτονικά σχέδια και τις μελέτες, όπως είχαν υποβληθεί και εγκριθεί»
LIFO NEWSROOM
Όσκαρ: Πάνω από 500 διάσημοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες επικρίνουν την Ακαδημία για τη μη υποστήριξη του Χαμντάν Μπαλάλ

Πολιτισμός / Όσκαρ: Πάνω από 500 διάσημοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες επικρίνουν την Ακαδημία για τη μη υποστήριξη του Χαμντάν Μπαλάλ

Οι ηθοποιοί Μαρκ Ράφαλο και Πενέλοπε Κρουζ, ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Αλφόνσο Κουαρόν συμπεριλαμβάνονται στα ονόματα που έχουν υπογράψει ανοιχτή επιστολή που καταδικάζει την έλλειψη δημόσιας υποστήριξης της Ακαδημίας προς τον Παλαιστίνιο κινηματογραφιστή
LIFO NEWSROOM
Αθωώθηκε η Dua Lipa για το «Levitating» – Το δικαστήριο απέρριψε αγωγή για λογοκλοπή

Πολιτισμός / Αθωώθηκε η Dua Lipa για το «Levitating» – Το δικαστήριο απέρριψε αγωγή για λογοκλοπή

Ο δικαστής είχε αποφανθεί τότε πως δεν υπήρχε καμία ένδειξη πως η Lipa ή οι συνδημιουργοί της είχαν ποτέ «πρόσβαση» στο τραγούδι του συγκροτήματος – βασικό προαπαιτούμενο για τη στοιχειοθέτηση περί λογοκλοπής
LIFO NEWSROOM