Έλτον Τζον: Παρά τα θέματα υγείας που τον ταλαιπωρούν ολοκλήρωσε το 32ο άλμπουμ του

Έλτον Τζον: Παρά τα θέματα υγείας που τον ταλαιπωρούν ολοκλήρωσε το 32ο άλμπουμ του Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου Έλτον Τζον / Getty Image
0

Ο Έλτον Τζον ολοκλήρωσε το νέο άλμπουμ του, εν μέσω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. 

Ο θρύλος της μουσικής το32ο άλμπουμ του και παρέδωσε το τελικό υλικό στην δισκογραφική του εταιρεία. Σημειώνεται πως ο Έλτον Τζον έχει σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ  στο τέλος του έτους, μαζί με την πρεμιέρα του νέου ντοκιμαντέρ, «Elton John: Never Too Late».

Αυτά τα σχέδια όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι στον «αέρα», καθώς ο τραγουδιστής ταλαιπωρείται από μία σοβαρή μόλυνση στο ένα μάτι του, η οποία του έχει προκαλέσει μειωμένη όραση.

«Ο Eλτον δούλευε αθόρυβα πάνω στο άλμπουμ όλο το χρόνο. Το αρχικό σχέδιο ήταν να κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα και να κλείσει τη χρονιά με το νέο άλμπουμ και το νέο του ντοκιμαντέρ. Αλλά η υγεία του έχει κάνει τα πράγματα είναι αβέβαια. Κάποιοι έχουν μείνει έκπληκτοι που κατάφερε να το ολοκληρώσει στο τέλος του καλοκαιριού και να το παραδώσει επίσημα», δήλωσε μια πηγή στη στήλη Bizarre της εφημερίδας The Sun. 

Μπορεί να αποσύρθηκε από τις περιοδείες μετά την ολοκλήρωση του «Farewell Yellow Brick Road Tour το 2023 αποκάλυψε πρόσφατα ότι υπάρχουν αρκετές νέες Βρετανίδες ποπ σταρ με τις οποίες θα ήθελε συνεργαστεί. «Η Sabrina Carpenter, η Billie Eilish, η Taylor Swift, η Olivia Rodrigo, η Charli XCX και η Gracie Abrams, κυριάρχησαν το καλοκαίρι. Κυκλοφόρησαν δίσκους με πραγματικά καλά τραγούδια και έφεραν μεγάλη χαρά στον κόσμο. Θα ήταν χαρά μου να τραγουδήσω με οποιανδήποτε από αυτές τις καλλιτέχνιδες» είπε χαρακτηριστικά στο Variety.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με Μαρμαρινό, Κουρεντζή, Ράσσε, Mouawad και Ζυλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Πολιτισμός / Μαρμαρινός, Κουρεντζής, Ράσε, Mouawad και Ζιλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Καλλιτέχνες με ιστορικό ίχνος στην Επίδαυρο θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους δίπλα σε ξένους και άλλους Έλληνες δημιουργούς, ενώ στις 19 Ιουλίου θα ακούσουμε την ορχήστρα Utopia υπό τη διεύθυνση του Θ. Κουρεντζή.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πρόκειται για τον μπρούτζινο αδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σαν αυτόν που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Αμαλίας και Όλγας, στο κέντρο της Αθήνας
LIFO NEWSROOM
Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Τελευταία Πνοή» του Κώστα Γαβρά, το φαντασματικό «Presence» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και το «Monkey» του Οζ Πέρκινς είναι μερικές από τις επιλογές του προγράμματος αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Ο Μπρέιντι Κόρμπετ αποκάλυψε ότι δεν έβγαλε κανένα κέρδος από τις τελευταίες δύο ταινίες του - «Μόλις σκηνοθέτησα τρεις διαφημίσεις στην Πορτογαλία και είναι η πρώτη φορά που έβγαλα χρήματα εδώ και χρόνια»
LIFO NEWSROOM
Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Πολιτισμός / Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Τον Ιούλιο του 2022 ένα παιδί με όνειρο να γίνει επαγγελματίας χορευτής ballroom τραυματίζεται από βόμβα στην Ουκρανία σε ηλικία επτά ετών και η ιστορία του γίνεται
LIFO NEWSROOM
Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Πολιτισμός / Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Η έκθεση-ορόσημο με τα αξιοσέβαστα στον κόσμο της φωτογραφίας ονόματα των Joel Meyerowitz και Barbara Davidson προσφέρει στον επισκέπτη την ευκαιρία να βιώσει τη δύναμη της φωτογραφίας στην πιο εντυπωσιακή της μορφή.
LIFO NEWSROOM