Έξαλλος ο Everlast απαγόρευσε στον Τραμπ να χρησιμοποιεί προεκλογικά το τραγούδι "Jump around"

Έξαλλος ο Everlast απαγόρευσε στον Τραμπ να χρησιμοποιεί προεκλογικά το τραγούδι "Jump around" Facebook Twitter
0

Ο αμερικανός ράπερ Everlast, έξαλλος με τον Ντόναλντ Τραμπ, απαγόρευσε στο φαβορί των προκριματικών εκλογών για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου να χρησιμοποιεί την παγκόσμια επιτυχία του "Jump around" κατά τη διάρκεια των προεκλογικών του συγκεντρώσεων.


Σε σειρά καυστικών μηνυμάτων που ανήρτησε στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, ο ράπερ, οργισμένος, ανακοίνωσε ότι οι δικηγόροι του γνωστοποίησαν στον αμερικανό δισεκατομμυριούχο πως δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί την επιτυχία του 1992 του πρώην συγκροτήματος του ράπερ, του House of Pain.


"Θα ήθελα να μπορώ να αναμετρηθώ μαζί σας και να σας βγάλω αυτό το τσουλούφι από το κρανίο", γράφει στο Instagram ο Εβερλαστ, σε ένα από τα βίαια μηνύματά του, χαρακτηρίζοντας τον Τραμπ "αδαή" και "ρατσιστή".


Ο 46χρονος καλλιτέχνης, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι 'Ερικ Φράνσις Σρόντι, επίσης επέκρινε τους υποστηρικτές του Τραμπ μέσω του Twitter, που είναι το αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης του ρεπουμπλικανού υποψηφίου.

Μετά τον Νιλ Γιανγκ, το αμερικανικό ροκ συγκρότημα R.E.M και τη βρετανίδα τραγουδίστρια Αντέλ, ο Εβερλαστ είναι ο τελευταίος καλλιτέχνης που εκδηλώνει την οργή του κατά του Τραμπ, ο οποίος χαρακτήρισε τους μεξικανούς μετανάστες βιαστές και ζήτησε να απαγορευτεί η είσοδος στις ΗΠΑ σε όλους τους μουσουλμάνους.


Ο Εverlast, που έχει ασπαστεί το Ισλάμ, ήταν ιθύνων νους του House of Pain, το οποίο συνδέθηκε με την αμερικανο-ιρλανδική κουλτούρα μετά τη μετάδοση βίντεο του τραγουδιού του "Jump Around" την ημέρα της παρέλασης του Αγίου Πατρικίου στη Νέα Υόρκη.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αθήνα: Πως γλύτωσε από την μπουλντόζα ένα ιστορικό κτίριο της πόλης

Πολιτισμός / Πώς ένα ιστορικό κτίριο της Αθήνας γλίτωσε από την μπουλντόζα

Όσα αναφέρουν στη LiFO επιστήμονες από τις δύο οργανώσεις που προσέφυγαν στο ΣτΕ, ζητώντας να αποτραπεί η κατεδάφιση μιας μεσοπολεμικής κατοικίας και να χαρακτηριστεί το κτίριο διατηρητέο.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ
Όσκαρ 2025: Οι τσάντες δώρων που θα λάβουν οι υποψήφιοι κοστίζουν 216.000 δολάρια

Πολιτισμός / Όσκαρ 2025: Τα δώρα για τους υποψήφιους ηθοποιούς και σκηνοθέτες αξίζουν 216.000 δολάρια

Η συλλογή δώρων περιλαμβάνει διάφορα ταξίδια, το ακριβότερο από τα οποία είναι μια διαμονή τεσσάρων διανυκτερεύσεων σε μια βίλα στις Μαλδίβες αξίας άνω των 23.000 δολαρίων
LIFO NEWSROOM