Η Σούζαν Σάραντον έσπασε το πρωτόκολλο και συστήθηκε μόνη της στη βασίλισσα Ελισάβετ

Η Σούζαν Σάραντον έσπασε το πρωτόκολλο και συστήθηκε μόνη της στη βασίλισσα Ελισάβετ Facebook Twitter
1

Η Σούζαν Σάραντον φαίνεται πως ήθελε πάρα πολύ να γνωρίσει κάποια στιγμή από κοντά τη βασίλισσα Ελισάβετ, κάτι που συνέβη στη διάρκεια του Royal Windsor Cup μόνο που ο τρόπος της παραβίασε το βασιλικό πρωτόκολλο.

Η 71χρονη ηθοποιός βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στο Guards Polo Club για να παρακολουθήσει τους αγώνες πόλο και κάποια στιγμή σηκώθηκε από τη θέση της, πλησίασε την βασίλισσα Ελισάβετ και της συστήθηκε. 

Παρόλο που η κίνησή της ήταν εντελώς άκακη, το βασιλικό πρωτόκολλο απαγορεύει τέτοιους είδους πρωτοβουλίες αφού προβλέπει πως οι καλεσμένοι πρέπει να περιμένουν να τους συστήσει κάποιος στη βασίλισσα πριν της απευθύνουν το λόγο. 

Βέβαια η βασίλισσα Ελισάβετ, που παρέμεινε καθισμένη στη θέση της, δεν φάνηκε να ενοχλείται, χαρίζοντας στην Σούζαν Σάραντον ένα πλατύ πλην αμήχανο χαμόγελο και της έσφιξε το χέρι.

Στο μεταξύ, ο πρίγκιπας Φίλιππος, που καθόταν δίπλα της, φάνηκε να εξεπλάγη περισσότερο από την σύζυγό του, καθώς σύμφωνα με την Daily Express δεν είχε ιδέα ποια είναι η Σούζαν Σάραντον.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Atelier Jolie: Η Αντζελίνα Τζολί θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησαν ο Γουόρχολ και ο Μπασκιά

Πολιτισμός / Atelier Jolie: Η Αντζελίνα Τζολί θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησαν ο Γουόρχολ και ο Μπασκιά

Το στούντιο του Ζαν-Μισέλ Μπασκιά σε ένα ιστορικό κτίριο στο κέντρο του Μανχάταν, μετατρέπεται σε μια καλλιτεχνική κοινότητα από την Αντζελίνα Τζολί
LIFO NEWSROOM
Στη Δήλο το πρώτο έργο σύγχρονης τέχνης που θα εκτίθεται μόνιμα σε ελληνικό αρχαιολογικό χώρο

Πολιτισμός / Στη Δήλο το πρώτο έργο σύγχρονης τέχνης που θα εκτίθεται μόνιμα σε αρχαιολογικό χώρο

Στο νησί της Δήλου, σημείο αναφοράς της συνομιλίας μεταξύ κλασικού και σύγχρονου πολιτισμού, τοποθετείται το έργο του Antony Gormley, μια δωρεά του οργανισμού ΝΕΟΝ στο υπουργείο Πολιτισμού.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ

σχόλια

1 σχόλια