Η Τζένιφερ Λόρενς είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Dior

Η Τζένιφερ Λόρενς είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Dior Facebook Twitter
0

Ο οίκος Christian Dior επέλεξε την Τζένιφερ Λόρενς για να γίνει το πρόσωπο της νέας καμπάνιας Cruise 2018.

Η διάσημη ηθοποιός, που έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τον γνωστό οίκο μόδας και έχει φορέσει αρκετές φορές δημιουργίες Dior στο κόκκινο χαλί, φωτογραφήθηκε για τη νέα καμπάνια από την Brigitte Lacombe.

Η κολεξιόν, που έχει πολλά boho στοιχεία, είναι εμπνευσμένη από την Αμερικανίδα καλλιτέχνη Georgia O'Keeffe, η οποία έχει καταφέρει να απεικονίσει στα έργα της τα τοπία του Μεξικού με έναν πολύ μοναδικό τρόπο. 

Η Maria Grazia Chiuri, Artistic Director του οίκου Christian Dior, εξήγησε πως η νέα καμπάνια έχει στόχο να τιμήσει την γυναικεία τέχνη και την χρήση της στις διαφημίσεις του brand. «Όταν ξεκίνησα να ενδιαφέρομαι για την έρημο, στον δρόμο μου προς αναζήτηση έμπνευσης, συνάντησα την εκπληκτική δουλειά της Georgia O Keeffe με την επιβλητική και ειλικρινή ματιά της στην έρημο του Νέο Μεξικού», εξηγεί σχετικά με το θέμα της φωτογράφισης που έχει αναφορές στο Μεξικό. 

Η Τζένιφερ Λόρενς είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Dior Facebook Twitter
Η Τζένιφερ Λόρενς είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Dior Facebook Twitter
Η Τζένιφερ Λόρενς είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Dior Facebook Twitter
Η Τζένιφερ Λόρενς είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Dior Facebook Twitter
Η Τζένιφερ Λόρενς είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Dior Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΕΞ Ρόμπερτ Πάτινσον, Πανελλήνιον και September 5 από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Πάτινσον, Πανελλήνιον και September 5 από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα σάτιρα επιστημονικής φαντασίας του Μπονγκ Τζουν-Χο, το σφιχτοδεμένο δημοσιογραφικό θρίλερ «September 5» και ένα καταπληκτικό ντοκιμαντέρ με αντικείμενο το ιστορικό σκακιστικό καφενείο των Αθηνών ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μια σημαντική έκθεση στο Παρίσι με τη συνδρομή του Μουσείου Μπενάκη

Πολιτισμός / Μια σημαντική έκθεση στο Παρίσι με τη συνδρομή του Μουσείου Μπενάκη

Η συνεργασία του Μουσείου Μπενάκη με το Musée du Quai Branly στο Παρίσι φέρνει στο σήμερα το μεγάλο ερώτημα, που προέκυψε τη δεκαετία του 1930 και απασχόλησε τους σουρεαλιστές αλλά και την επιστημονική κοινότητα της εποχής, σχετικά με το τι θεωρούμε αντικείμενο τέχνης. 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ