Ο Εντ Σίραν επισκέφτηκε τον πρίγκιπα Χάρι: «Είναι σαν να κοιτάζω σε καθρέφτη!»

Ο Εντ Σίραν επισκέφτηκε τον πρίγκιπα Χάρι: «Είναι σαν να κοιτάζω σε καθρέφτη!» Facebook Twitter
0

Οι πρίγκιπας Χάρι και Εντ Σίραν αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας και δημοσίευσαν ένα βίντεο από την πρώτη συνάντησή τους. 

Το βίντεο, που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του βασιλικού ζεύγους, δείχνει τον Εντ Σίραν να χτυπάει το κουδούνι της πόρτας (που παίζει την μελωδία του «God Save the Queen!») και μετά τον πρίγκιπα Χάρι να υποδέχεται χαρούμενος τον καλεσμένο του.

«Γεια σου φίλε», ακούγεται να λέει ο 35χρονος Χάρι, που αμέσως μετά σχολιάζει την ομοιότητά του με τον 28χρονο τραγουδιστή. «Είναι σαν να κοιτάζω στον καθρέφτη», συνεχίζει ο πρίγκιπας, σφίγγοντας το χέρι του Εντ Σίραν, που έχει και αυτός κόκκινα μαλλιά και τυχαίνει εκείνη τη στιγμή να φοράει επίσης ένα γκρι πόλο μπλουζάκι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Coming soon... @teddysphotos • #WMHD

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) στις


Ο Εντ Σίραν έχει στενούς δεσμούς με την βασιλική οικογένεια. Εκτός από την βράβευσή του από την βασίλισσα Ελισάβετ με τον σταυρό της Τάξεως της Βρετανικής Αυτοκρατορίας για την προσφορά του στις τέχνες και ιδίως στη μουσική, ο νεαρός τραγουδιστής έχει επίσης μια ουλή στο πρόσωπο από τότε που η πριγκίπισσα Βεατρίκη φέρεται να τον τραυμάτισε με σπαθί κατά λάθος στη διάρκεια ενός πάρτι στο κάστρο του Ουίνδσορ.

«Δεν μπορώ να το συζητήσω. Δεν ξέρω τι θα γίνει αν το κάνω», είχε πει ο Εντ Σίραν όταν ρωτήθηκε κάποτε σχετικά με το περιστατικό. «Δεν έχω ιδέα πώς κυκλοφόρησε όλο αυτό επειδή δεν ήταν πολύς κόσμος εκείνο το βράδυ. Περίπου δυο εβδομάδες μετά, είχα μια μεγάλη γρατζουνιά στο πρόσωπο και έλεγα στον κόσμο πως έπεσα, αλλά ξαφνικά βγήκε αυτή η ιστορία», είχε πει τότε ο τραγουδιστής.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σεντ-Εξιπερί, η Νίκι ντε Σεν Φαλ και o Μπιλ Μάρεϊ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Σεντ-Εξιπερί, η Νίκι ντε Σεν Φαλ και o Μπιλ Μάρεϊ από αύριο στους κινηματογράφους

Μέτρια κινηματογραφική εβδομάδα, με δυο βιογραφικά δράματα που απογοητεύουν, μια κακόβουλη crime κωμωδία και μια διασκευή video game απευθυνόμενη στο οικογενειακό κοινό ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
«Τα Όσκαρ δεν φτιάχτηκαν για εμάς»: Η Χάλι Μπέρι λέει στις μαύρες ηθοποιούς να σταματήσουν να «ποθούν» τα χρυσά αγαλματίδια

Πολιτισμός / «Το σύστημα δεν φτιάχτηκε για εμάς»: Η Χάλι Μπέρι λέει στις μαύρες ηθοποιούς να σταματήσουν να «ποθούν» τα Όσκαρ

Η μόνη μαύρη γυναίκα που έχει κερδίσει Όσκαρ 'Α γυναικείου ρόλου δήλωσε ότι η ιστορική νίκη της τελικά επρόκειτο για ανωμαλία και όχι αλλαγή κατεύθυνσης από την Ακαδημία
LIFO NEWSROOM
Το Υπουργείο Πολιτισμού και η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζουν: 3ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 3ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: Μια κατανυκτική εμπειρία στους δρόμους και στα τοπόσημα της Αθήνας

Σε καλλιτεχνική διεύθυνση Γιώργου Κουμεντάκη, το φεστιβάλ θα παρουσιάσει περισσότερες από 40 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις σε εκκλησίες, μουσεία, αρχαιολογικούς και συναυλιακούς χώρους, καλωσορίζοντας για πρώτη φορά στο πρόγραμμά του και την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης.
LIFO NEWSROOM
Μουσείο Πράδο: Πλαστός ο «χαμένος πίνακας» του Καραβάτζιο – Στο στόχαστρο έμπορος τέχνης για απάτη

Πολιτισμός / Μουσείο Πράδο: Πλαστός ο «χαμένος πίνακας» του Καραβάτζιο – Στο στόχαστρο έμπορος τέχνης για απάτη

Η έκθεση του Πράδο ήταν καταπέλτης: το έργο δεν είναι αυθεντικός Καραβάτζιο, αλλά δημιούργημα αγνώστου καλλιτέχνη με «μέτρια τεχνική αρτιότητα», εκτιμώντας την πραγματική αξία του σε μόλις 22.000 ευρώ
LIFO NEWSROOM
Βραβεία GLAAD - Σίνθια Ερίβο: «Οι αντωνυμίες they/them υπάρχουν από τις απαρχές του κόσμου»

Πολιτισμός / Βραβεία GLAAD - Σίνθια Ερίβο: «Οι αντωνυμίες they/them υπάρχουν από τις απαρχές του κόσμου»

Η ηθοποιός τιμήθηκε με το βραβείο Stephen F. Kolzak, το οποίο απονέμεται σε «ανοιχτά queer μέλη της κοινότητας του θεάματος ή των MME για το έργο τους προς την εξάλειψη της ομοφοβίας»
LIFO NEWSROOM
Η Ακαδημία ζητά συγγνώμη για τη μη στήριξη στον Παλαιστίνιο νικητή των Όσκαρ, Χαμντάν Μπαλάλ

Πολιτισμός / Η Ακαδημία ζητά συγγνώμη για τη μη στήριξη στον Παλαιστίνιο νικητή των Όσκαρ, Χαμντάν Μπαλάλ

«Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από τον κ. Μπαλάλ και όλους τους καλλιτέχνες που αισθάνθηκαν ότι δεν υποστηρίχθηκαν από την προηγούμενη δήλωσή μας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Η Coca-Cola Hellenic ακύρωσε την εκδήλωσή της στο Καλλιμάρμαρο

Πολιτισμός / Η Coca-Cola Hellenic ακύρωσε την εκδήλωσή της στο Καλλιμάρμαρο

Σύμφωνα με την εταιρεία «κατά τη διάρκεια των εργασιών ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, τηρώντας απόλυτα τα αρχιτεκτονικά σχέδια και τις μελέτες, όπως είχαν υποβληθεί και εγκριθεί»
LIFO NEWSROOM