O Κόμπι Μπράιαντ και η σύζυγός του είχαν μία συμφωνία: «Να μην πετάνε ποτέ μαζί με ελικόπτερο»

O Κόμπι Μπράιαντ και η σύζυγός του είχαν μία συμφωνία: «Να μην πετάνε ποτέ μαζί με ελικόπτερο» Facebook Twitter
Ο Κόμπι και η Βανέσα Μπράιαντ, είχαν συμφωνήσει να μην πετούν ποτέ μαζί με το ίδιο ελικόπτερο (GETTY IMAGES)
0

Ο Κόμπι Μπράιαντ και η 13χρονη κόρη του Τζιάνα σκοτώθηκαν σε δυστύχημα μετά από πτώση ελικοπτέρου την Κυριακή, μαζί με 7 ακόμα άτομα. Η ανάσυρση των σορών ολοκληρώθηκε σήμερα, 48 ώρες μετά τη συντριβή.

Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ χρησιμοποιούσε ελικόπτερο για τις μετακινήσεις του στο Λος Άντζελες αλλά η σύζυγός του Βανέσα Μπράιαντ είχε θέσει όρο να μην πετούν μαζί. «Εκείνος και η Βανέσα είχαν κάνει μία συμφωνία ότι δεν θα πετούν με ελικόπτερο ποτέ μαζί» αναφέρει μία πηγή στο περιοδικό PEOPLE για το ζευγάρι, το οποίο παντρεύτηκε το 2001. Η ίδια πηγή αναφέρει ακόμα στο PEOPLE ότι ο Μπράιαντ πετούσε μόνο με πιλότο τον Άρα Ζομπάιαν, ο οποίος επίσης είναι μεταξύ των θυμάτων.

Ο Μπραίαντ, αφήνει πίσω του την 37χρονη σύζυγό του Βανέσα, και τις κόρες τους Νατάλια, 17 ετών, Μπιάνκα, 3 και την Κάπρι, η οποία γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2019. Ο 41χρονος πρώην παίκτης του ΝΒΑ και η κόρη του, πήγαιναν να παρακολουθήσουν έναν αγώνα μπάσκετ νέων, σύμφωνα με το ESPN, όταν συνέβη το δυστύχημα. 

Ο Μπραίαντ στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι είχε ξεκινήσει να χρησιμοποιεί ελικόπτερα για τις μετακινήσεις του ενώ έπαιζε ακόμα στους Λος Άντζελες Lakers, προκειμένου να μπορεί να περνά περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του και λιγότερο χρόνο στην κίνηση. «Στεκόμουν μέσα στην κίνηση και προσποιούμουν ότι έπαιζα σε σχολικό έργο» είχε πει ο ίδιος στον Άλεξ Ροντρίγκεζ το 2018. «Έπρεπε να ψάξω να βρω έναν τρόπο να προπονούμαι και να παραμένω συγκεντρωμένος στο παιχνίδι αλλά ταυτόχρονα να μην συμβιβάζω τον χρόνο που είχα για την οικογένειά μου». «Τότε λοιπόν, κοίταξα τις μετακινήσεις με ελικόπτερα, ώστε να μπορώ να πηγαινοέρχομαι σε 15 λεπτά και κάπως έτσι ξεκίνησα» πρόσθεσε.


Σε μία συνέντευξή του, που δημοσιεύτηκε τον Νοέμβριο στην Sunday Paper της Μαρία Σίβερ, ο Μπράιαντ είχε πει ότι από τα αμέτρητα επιτεύγματά του, η πατρότητα ήταν το πιο σημαντικό. «Το ό,τι είμαι πατέρας είναι κάτι για το οποίο είμαι πολύ περήφανος, είναι το πιο σπουδαίο επίτευγμά μου» είχε πει. «Έχω μάθει τόσα πολλά, αλλά ενδεχομένως το πιο σημαντικό είναι η δυνατή, χωρίς όρια αγάπη για τα παιδιά σου όταν γίνεσαι πατέρας. Είμαι ευλογημένος να έχω ζήσει αυτή την εμπειρία τέσσερις φορές και δεν υπάρχει τίποτα πιο ισχυρό στον κόσμο».


«Ένα από τα σπουδαιότερα πράγματα για τα οποία αδημονούσε μετά την αποχώρησή του από το ΝΒΑ (το 2016) ήταν να περάσει χρόνο με την οικογένειά του» ανέφερε ένας φίλος της οικογένειας στο PEOPLE. «Ήταν σπουδαίος μπαμπάς και έβλεπε λαμπρό μέλλον για τα όλες τους τις κόρες».

Η ίδια πηγή επίσης πρόσθεσε ότι «Ήταν τόσο περήφανος που έβλεπε τις κόρες του να φροντίζουν ότι μόνο τον ίδιο και τη σύζυγό του Βανέσα αλλά και να παρακολουθεί την δική του εξέλιξη. Είχε έναν ιδιαίτερο δεσμό με κάθε μία από αυτές (τις κόρες του)».

Απονέμοντας τιμή στη μνήμη του σε ένα συναισθηματικό κείμενο που δημοσιεύτηκε στο Prayer's Tribune την Κυριακή, ο Ντέρεκ Τζέτερ επισήμανε ότι ο Μπράιαντ πάντα προτιμούσε να μιλά για την οικογένειά του παρά για την καριέρα του. «Όλα όσα χρειαζόμουν να γνωρίζω για τον Κόμπι Μπράιαντ ήταν ότι: κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας φιλίας μας, οι πιο ουσιώδεις συζητήσεις μας ήταν εκείνες για την οικογένεια» έγραψε ο 45χρονος πρώην παίκτης.


«Ήταν εκείνος ο τύπος, ο οποίος ήταν πέρα από χαρισματικός αθλητής, παθιασμένος να είναι πρωταθλητής, γνωστός ως ο απόλυτος σουτέρ όταν είχε μία μπάλα στα χέρια του» πρόσθεσε. «Και σε ό,τι αφορά στις στιγμές που περνούσα μαζί του; Δε μιλούσε για όλα αυτά. Τον ενδιέφερε περισσότερο να είναι σύζυγος για τη Βανέσα, πατέρας για τις κόρες του. Αγαπούσε την οικογένειά του, ήταν η οικογένειά του. Αυτό ήταν το σημαντικό. Και αυτός είναι ο Κόμπι που θα θυμάμαι εγώ».

Με πληροφορίες από People

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σεντ-Εξιπερί, η Νίκι ντε Σεν Φαλ και o Μπιλ Μάρεϊ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Σεντ-Εξιπερί, η Νίκι ντε Σεν Φαλ και o Μπιλ Μάρεϊ από αύριο στους κινηματογράφους

Μέτρια κινηματογραφική εβδομάδα, με δυο βιογραφικά δράματα που απογοητεύουν, μια κακόβουλη crime κωμωδία και μια διασκευή video game απευθυνόμενη στο οικογενειακό κοινό ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
«Τα Όσκαρ δεν φτιάχτηκαν για εμάς»: Η Χάλι Μπέρι λέει στις μαύρες ηθοποιούς να σταματήσουν να «ποθούν» τα χρυσά αγαλματίδια

Πολιτισμός / «Το σύστημα δεν φτιάχτηκε για εμάς»: Η Χάλι Μπέρι λέει στις μαύρες ηθοποιούς να σταματήσουν να «ποθούν» τα Όσκαρ

Η μόνη μαύρη γυναίκα που έχει κερδίσει Όσκαρ 'Α γυναικείου ρόλου δήλωσε ότι η ιστορική νίκη της τελικά επρόκειτο για ανωμαλία και όχι αλλαγή κατεύθυνσης από την Ακαδημία
LIFO NEWSROOM
Το Υπουργείο Πολιτισμού και η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζουν: 3ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 3ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: Μια κατανυκτική εμπειρία στους δρόμους και στα τοπόσημα της Αθήνας

Σε καλλιτεχνική διεύθυνση Γιώργου Κουμεντάκη, το φεστιβάλ θα παρουσιάσει περισσότερες από 40 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις σε εκκλησίες, μουσεία, αρχαιολογικούς και συναυλιακούς χώρους, καλωσορίζοντας για πρώτη φορά στο πρόγραμμά του και την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης.
LIFO NEWSROOM
Μουσείο Πράδο: Πλαστός ο «χαμένος πίνακας» του Καραβάτζιο – Στο στόχαστρο έμπορος τέχνης για απάτη

Πολιτισμός / Μουσείο Πράδο: Πλαστός ο «χαμένος πίνακας» του Καραβάτζιο – Στο στόχαστρο έμπορος τέχνης για απάτη

Η έκθεση του Πράδο ήταν καταπέλτης: το έργο δεν είναι αυθεντικός Καραβάτζιο, αλλά δημιούργημα αγνώστου καλλιτέχνη με «μέτρια τεχνική αρτιότητα», εκτιμώντας την πραγματική αξία του σε μόλις 22.000 ευρώ
LIFO NEWSROOM
Βραβεία GLAAD - Σίνθια Ερίβο: «Οι αντωνυμίες they/them υπάρχουν από τις απαρχές του κόσμου»

Πολιτισμός / Βραβεία GLAAD - Σίνθια Ερίβο: «Οι αντωνυμίες they/them υπάρχουν από τις απαρχές του κόσμου»

Η ηθοποιός τιμήθηκε με το βραβείο Stephen F. Kolzak, το οποίο απονέμεται σε «ανοιχτά queer μέλη της κοινότητας του θεάματος ή των MME για το έργο τους προς την εξάλειψη της ομοφοβίας»
LIFO NEWSROOM
Η Ακαδημία ζητά συγγνώμη για τη μη στήριξη στον Παλαιστίνιο νικητή των Όσκαρ, Χαμντάν Μπαλάλ

Πολιτισμός / Η Ακαδημία ζητά συγγνώμη για τη μη στήριξη στον Παλαιστίνιο νικητή των Όσκαρ, Χαμντάν Μπαλάλ

«Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από τον κ. Μπαλάλ και όλους τους καλλιτέχνες που αισθάνθηκαν ότι δεν υποστηρίχθηκαν από την προηγούμενη δήλωσή μας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM