Ποιος προσπάθησε να σκοτώσει τον Κόρεϊ Φέλντμαν; Λέει πως τον μαχαίρωσαν, αλλά κάτι δεν πάει καλά

Ποιος προσπάθησε να σκοτώσει τον Κόρεϊ Φέλντμαν; Λέει πως τον μαχαίρωσαν, αλλά κάτι δεν πάει καλά Facebook Twitter
0

Μυστήριο καλύπτει την επίθεση με μαχαίρι που καταγγέλλει ο άλλοτε δημοφιλής ηθοποιός Κόρεϊ Φέλντμαν, κάνοντας λόγο για κύκλωμα παιδοφιλίας στο Χόλιγουντ. 

Ο Κόρεϊ Φέλντμαν, που μεσουράνησε την δεκαετία του 80 ως ανήλικος ηθοποιός, υποστηρίζει πως του επιτέθηκαν και τον μαχαίρωσαν στην κοιλιά το βράδυ της Τρίτης - ως αντίποινα για τις καταγγελίες του σχετικά με ένα κρυφό κύκλωμα παιδοφιλίας ισχυρών ανδρών του Χόλιγουντ.

Όμως η αστυνομία του Λος Άντζελες δεν είναι και τόσο σίγουρη πως η επίθεση όντως συνέβη και, ακόμα κι αν τελικά έγινε, οι αξιωματικοί αμφιβάλλουν για τους λόγους της επίθεσης.

Όπως άλλωστε ανακοίνωσε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, οι γιατροί δεν βρήκαν κανένα απολύτως σκίσιμο στην κοιλιακή χώρα του 46χρονου πλέον σταρ. 

«Λέει ότι τον μαχαίρωσαν αλλά δεν υπάρχει η παραμικρή πληγή στο στομάχι του», σχολίασε χαρακτηριστικά ο αξιωματικός Ντρέικ Μάντισον, μιλώντας στους Los Angeles Times.

Ανώνυμη αστυνομική πηγή υποστήριζε αργότερα στο TMZ ότι ο ηθοποιός έφερε κάποιο σημάδι που θα μπορούσε να έχει προκληθεί και από έναν απλό καβγά.

Ο ηθοποιός που είχε πρωταγωνιστήσει στα Goonies και στο Stand By Me, υποστηρίζει πως ήταν στη θέση του οδηγού όταν ένα αυτοκίνητο σταμάτησε σε μία διασταύρωση του San Fernando Valley στις 10:45 μ.μ, την Τρίτη.

Ο Φέλντμαν θεωρεί πως ο οδηγός του αυτοκινήτου τον ακολουθούσε. Ο σωματοφύλακας του ηθοποιού, που ήταν στη θέση του συνοδηγού έστρεψε έναν αναμμένο φακό προς το μέρος του άλλου οχήματος.

Τότε, κατά τον ίδιο, τρία άτομα προσέγγισαν το αυτοκίνητο του.

Σύμφωνα με αναφορά που έχει στα χέρια της η αστυνομία, ένας άγνωστος άνοιξε τελικά την πόρτα του οδηγού και έκανε μία χειρονομία μαχαιρώματος με άγνωστο αντικείμενο.

Στο Twitter, ο Φέλντμαν υποστήριξε ότι ο επιτιθέμενος τον μαχαίρωσε με κάτι αιχμηρό και μακρύ και πήγε στο νοσοκομείο αμέσως μετά το περιστατικό. Ο σωματοφύλακάς του δεν τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με τον Φέλντμαν, η επίθεση ήταν παραγγελία ενός κύκλου ανδρών που εργάζονται στο Χόλιγουντ και οι οποίοι δυσαρεστήθηκαν από τις καταγγελίες του για κακοποίηση του ίδιου και άλλων εφήβων ηθοποιών, την δεκαετία του 80.

Ο Φελντμαν ανάρτησε φωτογραφίες από το νοσοκομείο στο Twitter.

Στα στιγμιότυπα ο ηθοποιός εμφανίζεται με ρόμπα νοσοκομείου, ενώ τον φροντίζει μία νοσηλεύτρια υπό το βλέμμα της συζύγου του, Κούρτνεϊ Αν Μίτσελ.

Στα «τιτιβίσματά» του ο Φέλντμαν υποστηρίζει πως δέχεται σωρεία απειλών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την απόφασή του να μιλήσει για την σεξουαλική κακοποίηση στη βιομηχανία.

Στο παρελθόν ο Φελντμαν είχε καταγγείλει πως, ως παιδί είχε δεχτεί σεξουαλική κακοποίηση αλλά τα στοιχεία που τελικά παρείχε αντιμετωπίστηκαν με σκεπτικισμό από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τις αρχές.

Άλλωστε και στην αυτοβιογραφία του, που κυκλοφόρησε το 2013, ο ηθοποιός αναφερόταν εκτενώς στις επιθέσεις που υποστηρίζει πως δέχθηκε ως παιδί χωρίς ωστόσο να κατονομάζει κανέναν.

Ανέφερε μάλιστα πως η σεξουαλική κακοποίηση είχε οδηγήσει τελικά τον Κόρεϊ Χάιμ στα ναρκωτικά και στον θάνατό του σε ηλικία 38 ετών, το 2010.

Στον απόηχο του σκανδάλου κακοποίησης στο Χόλιγουντ και τις αναρίθμητες καταγγελίες εις βάρος παραγωγών όπως ο Χάρβεϊ Γουάινστιν, ζητήθηκε από τον Φέλντμαν να αποκαλύψει όσα γνώριζε για το κύκλωμα παιδοφιλίας.

Ο Φελντμαν κατέθεσε στην αστυνομία του Λος Άντζελες στις αρχές του Νοεμβρίου αλλά η υπηρεσία σταμάτησε τις έρευνες «σχεδόν αμέσως», σύμφωνα με το USA Today.

Στις 9 Νοεμβρίου, η αστυνομική υπηρεσία εξήγησε πως οι έρευνες σταμάτησαν γιατί τα όσα ανέφερε ο ηθοποιός αφορούσαν χρονικό ορίζοντα που ξεπερνούσε την περίοδο παραγραφής.

Ο Φέλντμαν επιμένει πως είχε μιλήσει σε επιθεωρητές της Σάντα Μπάρμπαρα «εμπρόθεσμα» και στις αρχές του 1990, όταν ερευνούσαν τον Μάικλ Τζάκσον για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων στο ράντσο του στην Neverland. Ο Τζάκσον είχε, τότε, απαλλαχθεί από τις κατηγορίες, το 2005 και πέθανε το 2009.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίγυπτος: Αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι βρήκαν και δεύτερο τάφο του Τούθμωσι Β'

Πολιτισμός / Αίγυπτος: Αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι βρήκαν και δεύτερο τάφο του Φαραώ Τούθμωσι Β'

Το εύρημα έρχεται λίγες μέρες αφότου ο δρ Πίερς Λίτερλαντ ανακοίνωσε την ανακάλυψη του πρώτου τάφου ενός Φαραώ μετά την αποκάλυψη αυτού του Τουταγχαμών πριν από έναν αιώνα
LIFO NEWSROOM
Με Μαρμαρινό, Κουρεντζή, Ράσσε, Mouawad και Ζυλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Πολιτισμός / Μαρμαρινός, Κουρεντζής, Ράσε, Mouawad και Ζιλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Καλλιτέχνες με ιστορικό ίχνος στην Επίδαυρο θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους δίπλα σε ξένους και άλλους Έλληνες δημιουργούς, ενώ στις 19 Ιουλίου θα ακούσουμε την ορχήστρα Utopia υπό τη διεύθυνση του Θ. Κουρεντζή.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πρόκειται για τον μπρούτζινο αδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σαν αυτόν που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Αμαλίας και Όλγας, στο κέντρο της Αθήνας
LIFO NEWSROOM
Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Τελευταία Πνοή» του Κώστα Γαβρά, το φαντασματικό «Presence» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και το «Monkey» του Οζ Πέρκινς είναι μερικές από τις επιλογές του προγράμματος αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Ο Μπρέιντι Κόρμπετ αποκάλυψε ότι δεν έβγαλε κανένα κέρδος από τις τελευταίες δύο ταινίες του - «Μόλις σκηνοθέτησα τρεις διαφημίσεις στην Πορτογαλία και είναι η πρώτη φορά που έβγαλα χρήματα εδώ και χρόνια»
LIFO NEWSROOM
Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Πολιτισμός / Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Τον Ιούλιο του 2022 ένα παιδί με όνειρο να γίνει επαγγελματίας χορευτής ballroom τραυματίζεται από βόμβα στην Ουκρανία σε ηλικία επτά ετών και η ιστορία του γίνεται
LIFO NEWSROOM