Ψυχαγωγία

Ψυχαγωγία Facebook Twitter
0

Όταν στην πόλη έρχεται... ο Kevin Costner και η μπάντα του, όλα τ' άλλα περιττεύουν. Κανονικά, προς τιμή του θα έπρεπε να κλείσουν όλα τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης της πόλης την Τετάρτη. Αλλά δείξαμε πουθενά αλλού σεβασμού για να το κάνουμε με το μέγιστο αυτό καλλιτέχνη... και άνθρωπο; Αυτή την εβδομάδα δεν υπάρχει κάτι το τιτανοτεράστιο που θα συμπαρασύρει όλη τη night κοινότητα σε ένα αδιευκρίνιστο παραλήρημα. Εξάλλου, άνοιξε και το La Notte, ο Μαζωνάκης τραγουδά στη Θεσσαλονίκη, η Βίσση είναι στις μαύρες της και το Electric Kebab Party (μουλτι-κούλτι έθνικ κατάσταση) στο Tiki την Πέμπτη είναι μια καλή γωνίτσα να κουρνιάσουμε. Από τις πολλές τις εβδομάδας.

Θαλπωρή... θα βρούμε και στο DJ set της Olga Kouklaki το Σάββατο στο Loop. Στο ίδιο ευγενές κατάστημα ξεκινάνε για μια ακόμη χρονιά τις Τετάρτες ο noiz και ο monachus. Φανατικοί οι θαμώνες τη συγκεκριμένη μέρα. Έχουν θεαθεί να τον «κυνηγάνε» και στη Μεσακτή της Ικαρίας για μια «πενιά»! Το Σάββατο επίσης στο Higgs οι υπερβολικά χορευτικοί και νταμπαντούμπές Bxentric& Edwin Van Cleef θα συνδυάσουν άριστα τα ντραμς με το μπάσο στο πάρτι των StellaStarz. Αν όλα αυτά δεν μας κάνουν, τότε οι Urban Disco (Chevy & Loot Djs) στο Bios (10/10) θα είναι ό,τι πρέπει για πεταρίσματα και χοροπηδητά.

Etc... Sebastian Ingross και όλη η Σουηδία την Παρασκευή στο Venue. Στο Bios έχει πιάσει δουλειά τις Τετάρτες ο Photoharrie με επιλογές και διδαχές από όλη την γκάμα της παγκόσμιας μουσικής. Το Βuzz στο Γκάζι συνεχίζει στον ίδιο techno ρυθμό με Akylla και Seoujorges το Σάββατο. Οι Disco Pogo θα φέρουν τον Mickey Moonlight την άλλη εβδομάδα (γνωστός και καλός ρεμιξατζής). Την Πέμπτη, μετά το εναλλακτικό live των Matisse στο Swing, θ' ακολουθήσει η Αλέκα Απέργη. Πήγα κι είδα το Floral. Ωραίο για καφέ, σε κρατάει και για ποτό. Ανήκει και στην κατηγορία των €6 το ποτό. Αγαπημένη κατηγορία.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια εγκατάσταση με οικολογικές ανησυχίες στο Turbine Hall της Tate Modern

Πολιτισμός / Γιατί μας αφορά η τέχνη των Σαάμι;

Η νέα εγκατάσταση της Máret Ánne Sara –μια καλλιτέχνιδα που κατάγεται από τους αυτόχθονες Σαάμι που ζουν στο βόρειο άκρο της Σκανδιναβικής Χερσονήσου– αντανακλά το αυξημένο ενδιαφέρον για την τέχνη των αυτόχθονων πληθυσμών.
LIFO NEWSROOM
gillian anderson

Πολιτισμός / Η Τζίλιαν Άντερσον θέλει να μάθει όλες τις ερωτικές μας φαντασιώσεις

Η διάσημη ηθοποιός και η Bloomsbury, μετά την παγκόσμια επιτυχία του best-seller «Want» , ανακοινώνουν την επόμενη συνεργασία τους και καλούν γυναίκες απ' όλο τον κόσμο να μοιραστούν τις φαντασιώσεις τους.
THE LIFO TEAM
Ναός Οσίου Νικολάου Σικελιώτη

Πολιτισμός / Ναός Οσίου Νικολάου Σικελιώτη: Ένα σημαντικό μνημείο κινδυνεύει με κατάρρευση

Ένα θρησκευτικό, ιστορικό αλλά και αρχιτεκτονικό ορόσημο στους πρόποδες της Δίρφυος, έχει περιέλθει σε τραγική κατάσταση και αντιμετωπίζει πλήθος σοβαρών προβλημάτων.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ