Ξεκαθαρίζουν φήμες για το baby-shower της Μέγκαν Μαρκλ και πολλά ακόμη που γράφτηκαν - Τα νομικά έγγραφα

Ξεκαθαρίζουν φήμες για το baby-shower της Μέγκαν Μαρκλ και πολλά ακόμη που γράφτηκαν - Τα νομικά έγγραφα Facebook Twitter
H Μέγκαν Μαρκλ έγκυος στο baby-shower στη Νέα Υόρκη
0

Το πολυσυζητημένο baby shower της Μέγκαν Μαρκλ στη Νέα Υόρκη, ήταν αφορμή για πολλά σκληρά σχόλια εναντίον της, αλλά νομικά έγγραφα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ξεκαθαρίζουν πολλές από τις φήμες.

Η δούκισσα του Σάσεξ είχε κάνει το ταξίδι στις ΗΠΑ τον περασμένο Φεβρουάριο, θέλοντας να γιορτάσει μαζί με φίλες, τον ερχομό του πρώτου της παιδιού. Τα βρετανικά ταμπλόιντ «οργίασαν» μεταδίδοντας πως το κόστος ήταν αστρονομικό και πως η Μέγκαν Μαρκλ δεν είχε καλέσει την μητέρα της, Ντόρια Ράγκλαντ.

Σε νέα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν την Παρασκευή, οι δικηγόροι της Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψαν μερικές λεπτομέρειες σχετικά με το πάρτι. «Ο ισχυρισμός πως η Μέγκαν Μαρκλ σκόπιμα δεν κάλεσε τη μητέρα της για να έχει μόνο διάσημους φίλους είναι αναληθής και προσβλητικός γι 'αυτήν. Η μητέρα της φυσικά και ήταν προσκεκλημένη και η Μέγκαν Μαρκλ προσφέρθηκε επίσης να αγοράσει τα αεροπορικά εισιτήρια της, αλλά η μητέρα της δεν μπόρεσε να συμμετάσχει λόγω εργασιακών υποχρεώσεων», αναφέρουν τα έγγραφα που περιλαμβάνονται στη μήνυση εναντίον εφημερίδας.

«Επίσης, ήταν αναληθές πως το baby shower κόστισε 300.000 δολάρια. Η αλήθεια είναι πως το κόστος ήταν μόλις ένα κλάσμα του ποσού αυτού και πως οργανώθηκε και φιλοξενήθηκε από έναν από τους καλύτερους φίλους της από το πανεπιστήμιο», αναφέρουν οι δικηγόροι σχετικά με το event στο πολυτελές Mark Hotel της Νέας Υόρκης, στην σουίτα του ρετιρέ. Μεταξύ των καλεσμένων στο πάρτι ήταν η τενίστρια Σερένα Γουίλαμς αλλά και η Αμάλ Αλαμουντίν.

Τα έγγραφα αναφέρουν επίσης λεπτομέρειες για τη σχέση της Μέγκαν Μαρκλ με τον πατέρα της, Τόμας. Το κείμενο αναφέρει πως η δούκισσα βοήθησε τον πατέρα της ώστε να μπορέσει να πάει στον γάμο και δεν τον αγνοούσε. Προσθέτει πως φροντίζει την ευημερία του και προσπαθεί να βρει λύσεις σε οποιαδήποτε προβλήματα υγείας με εκτεταμένη οικονομική στήριξη γι 'αυτόν. 

Οι δικηγόροι μιλάνε επίσης για το άρθρο που αναφέρει ότι η βοηθός της Μέγκαν Μαρκλ παραιτήθηκε επειδή η δούκισσα ήταν «δύσκολη περίπτωση» και αναφέρει πως η εργαζόμενη ήταν ένα εξαιρετικά σεβαστό και αφοσιωμένο μέλος του προσωπικού της Βασίλισσας για δεκαέξι χρόνια, και η ίδια προσωπικά επέλεξε να συνταξιοδοτηθεί. 

Η είδηση πως η Μέγκαν Μαρκλ έχει εκκινήσει τις νομικές διαδικασίες εναντίον της κυριακάτικης έκδοσης της Daily Mail, με τον ισχυρισμό ότι δημοσίευσε παράνομα ένα από τα ιδιωτικά της γράμματα είναι γνωστή εδώ και εβδομάδες, αλλά τα έγγραφα αποκαλύπτουν πως η υπόθεση περιλαμβάνει πολλά ακόμη άρθρα και δημοσιεύματα με περιεχόμενο για την δούκισσα.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σεντ-Εξιπερί, η Νίκι ντε Σεν Φαλ και o Μπιλ Μάρεϊ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Σεντ-Εξιπερί, η Νίκι ντε Σεν Φαλ και o Μπιλ Μάρεϊ από αύριο στους κινηματογράφους

Μέτρια κινηματογραφική εβδομάδα, με δυο βιογραφικά δράματα που απογοητεύουν, μια κακόβουλη crime κωμωδία και μια διασκευή video game απευθυνόμενη στο οικογενειακό κοινό ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
«Τα Όσκαρ δεν φτιάχτηκαν για εμάς»: Η Χάλι Μπέρι λέει στις μαύρες ηθοποιούς να σταματήσουν να «ποθούν» τα χρυσά αγαλματίδια

Πολιτισμός / «Το σύστημα δεν φτιάχτηκε για εμάς»: Η Χάλι Μπέρι λέει στις μαύρες ηθοποιούς να σταματήσουν να «ποθούν» τα Όσκαρ

Η μόνη μαύρη γυναίκα που έχει κερδίσει Όσκαρ 'Α γυναικείου ρόλου δήλωσε ότι η ιστορική νίκη της τελικά επρόκειτο για ανωμαλία και όχι αλλαγή κατεύθυνσης από την Ακαδημία
LIFO NEWSROOM
Το Υπουργείο Πολιτισμού και η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζουν: 3ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 3ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: Μια κατανυκτική εμπειρία στους δρόμους και στα τοπόσημα της Αθήνας

Σε καλλιτεχνική διεύθυνση Γιώργου Κουμεντάκη, το φεστιβάλ θα παρουσιάσει περισσότερες από 40 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις σε εκκλησίες, μουσεία, αρχαιολογικούς και συναυλιακούς χώρους, καλωσορίζοντας για πρώτη φορά στο πρόγραμμά του και την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης.
LIFO NEWSROOM
Μουσείο Πράδο: Πλαστός ο «χαμένος πίνακας» του Καραβάτζιο – Στο στόχαστρο έμπορος τέχνης για απάτη

Πολιτισμός / Μουσείο Πράδο: Πλαστός ο «χαμένος πίνακας» του Καραβάτζιο – Στο στόχαστρο έμπορος τέχνης για απάτη

Η έκθεση του Πράδο ήταν καταπέλτης: το έργο δεν είναι αυθεντικός Καραβάτζιο, αλλά δημιούργημα αγνώστου καλλιτέχνη με «μέτρια τεχνική αρτιότητα», εκτιμώντας την πραγματική αξία του σε μόλις 22.000 ευρώ
LIFO NEWSROOM
Βραβεία GLAAD - Σίνθια Ερίβο: «Οι αντωνυμίες they/them υπάρχουν από τις απαρχές του κόσμου»

Πολιτισμός / Βραβεία GLAAD - Σίνθια Ερίβο: «Οι αντωνυμίες they/them υπάρχουν από τις απαρχές του κόσμου»

Η ηθοποιός τιμήθηκε με το βραβείο Stephen F. Kolzak, το οποίο απονέμεται σε «ανοιχτά queer μέλη της κοινότητας του θεάματος ή των MME για το έργο τους προς την εξάλειψη της ομοφοβίας»
LIFO NEWSROOM
Η Ακαδημία ζητά συγγνώμη για τη μη στήριξη στον Παλαιστίνιο νικητή των Όσκαρ, Χαμντάν Μπαλάλ

Πολιτισμός / Η Ακαδημία ζητά συγγνώμη για τη μη στήριξη στον Παλαιστίνιο νικητή των Όσκαρ, Χαμντάν Μπαλάλ

«Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από τον κ. Μπαλάλ και όλους τους καλλιτέχνες που αισθάνθηκαν ότι δεν υποστηρίχθηκαν από την προηγούμενη δήλωσή μας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM