Φρίκη στο Χαλάνδρι: Βρέθηκε πτώμα δεμένο με σχοινιά

Φρίκη στο Χαλάνδρι: Βρέθηκε πτώμα δεμένο με σχοινιά Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ένα μακάβριο θέαμα αντίκρισαν οι αστυνομικοί στο Χαλάνδρι, που εντόπισαν ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πτώμα ήταν τυλιγμένο με σεντόνια και δεμένο με σκοινιά. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν το πτώμα ανήκει σε άνδρα ή σε γυναίκα. 

Το πτώμα βρέθηκε σε διαμέρισμα του ισογείου. Την αστυνομία ειδοποίησαν γείτονες που θορυβήθηκαν από την έντονη και μόνιμη δυσοσμία. 

Σύμφωνα πληροφορίες δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης του διαμερίσματος και η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Στο σημείο έχουν σπεύσει αξιωματικοί του εγκληματολογικού, ιατροδικαστής και αστυνομικοί του τμήματος δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για παράνομη δομή απεξάρτησης – Τι αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για παράνομη δομή απεξάρτησης – Τι αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στον χώρο βρέθηκαν δύο άτομα που εργάζονταν ως εθελοντές, καθώς και άτομα, τα οποία διέμεναν και ακολουθούσαν πρόγραμμα απεξάρτησης
LIFO NEWSROOM