Τραγωδία στην Αγία Παρασκευή: Γυναίκα σκότωσε τον πατέρα της και επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Τραγωδία στην Αγία Παρασκευή: Γυναίκα σκότωσε τον πατέρα της και επιχείρησε να αυτοκτονήσει Facebook Twitter
0

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αγίας Παρασκευής, όπου μια γυναίκα σκότωσε με μαχαίρι τον πατέρα της το πρωί της Παρασκευής. 

Σύμφωνα με τι πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα που φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 68χρονο πατέρα της και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Η γυναίκα κατάφερε πολλαπλά τραύματα στο λαιμό και στο θώρακα του πατέρα της. Το φονικό σημειώθηκε σε κατοικία στην οδό Αμαρυλλίδος. 

Η κόρη του θύματος, ηλικίας 30-40 ετών, βρέθηκε σε χώρο του σπιτιού έχοντας κόψει τις φλέβες της, αλλά μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο. Η ίδια φέρεται να είχε επιτεθεί και κατά το παρελθόν στον άτυχο άνδρα. Η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση. 

Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα, ένα για να παραλάβει τον νεκρό ηλικιωμένο κι ένα για να μεταφέρει τη γυναίκα σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενη, μέχρι αυτή την ώρα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Βούτες Ηρακλείου λόγω ρηγματώσεων – Τι εξετάζουν οι ειδικοί

Ελλάδα / Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Βούτες Ηρακλείου λόγω ρηγματώσεων – Τι εξετάζουν οι ειδικοί

Στο χωριό Βούτες, εικόνες δείχνουν έντονες ρηγματώσεις σε τοίχους σπιτιών, δρόμους και άλλες υποδομές, με τους κατοίκους να βιώνουν μια πρωτοφανή κατάσταση αβεβαιότητας
LIFO NEWSROOM