ΟΑΣΑ: Αλλαγές στα δρομολόγια λόγω κορωνοϊού - Μείωση 50% στην κίνηση των επιβατών

ΟΑΣΑ: Αλλαγές στα δρομολόγια λόγω κορωνοϊού - Μείωση 50% στην κίνηση των επιβατών Facebook Twitter
Αλλάζει τα δρομολόγια ο ΟΑΣΑ λόγω της πανδημίας κορωνοϊό
1

Ο ΟΑΣΑ θέτει σε εφαρμογή ειδικό πρόγραμμα δρομολογίων «λαμβάνοντας υπόψη την μείωση κατά 50% της κίνησης των επιβατών», όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή του. 

Ο ΟΑΣΑ τονίζει πως οι αλλαγές έρχονται στο πλαίσιο και των αδειών ειδικού σκοπού που λαμβάνουν οι εργαζόμενοι οδηγοί, βάσει της σχετικής πράξης νομοθετικού περιεχομένου. «Το έκτακτο πρόγραμμα λειτουργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς είναι προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα, λαμβάνοντας υπόψη την μείωση κατά 50% της κίνησης των επιβατών που έχει σημειωθεί την τελευταία εβδομάδα», σημειώνει ο οργανισμός.

Για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού ο ΟΑΣΑ διαβεβαιώνει ότι λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα, όπως η συστηματική απολύμανση συρμών και οχημάτων από εξειδικευμένα συνεργεία, η αναστολή της εφαρμογής του μέτρου της εισόδου από την μπροστινή πόρτα σε λεωφορεία και τρόλεϊ, η τοποθέτηση αντισηπτικών για τους εργαζομένους σε σταθμούς, εκδοτήρια, γραφεία και καμπίνες οδηγών και η προμήθεια 40.000 γαντιών για τους οδηγούς των λεωφορείων.

Παράλληλα, ο ΟΑΣΑ προτρέπει τους επιβάτες να ελαχιστοποιήσουν τις συναλλαγές με χαρτονομίσματα και κέρματα και να προτιμούν τη χρήση καρτών - πιστωτικών ή χρεωστικών - στα εκδοτήρια.


Το επιβατικό κοινό θα μπορεί να ενημερώνεται για το ημερήσιο ειδικό πρόγραμμα εκτέλεσης δρομολογίων για κάθε γραμμή από την εφαρμογή OASA Telemetics, την ιστοσελίδα της τηλεματικής, καθώς και από το πληροφοριακό κέντρο 11185.

Επίσης, σε όλες τις οθόνες των αστικών συγκοινωνιών (σε σταθμούς μετρό, στάσεις τηλεματικής, συρμούς μετρό, κτλ) επαναλαμβάνονται συνεχώς ενημερωτικά μηνύματα που υπενθυμίζουν τις οδηγίες προστασίας καιπροσωπικής υγιεινής, που πρέπει όλοι να τηρούν ως μέτρο προστασίας κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Ρεπορτάζ / Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Πώς κυλά σήμερα η ζωή στον εθελοντικό οργανισμό; Οι οικονομικές ατασθαλίες, ο κίνδυνος για «λουκέτο», οι αλλαγές στους χώρους, τα ίχνη του πατέρα Αντωνίου, οι αντιδράσεις των παιδιών και ο στόχος της αποϊδρυματοποίησης. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

Ελλάδα / Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

«Η ΔΙΣ εξέφρασε τη λύπη της για το περιεχόμενο συγκεκριμένων έργων και αποφάσισε να ενεργήσει τα δέοντα προς την Ελληνική Κυβέρνηση», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια