Επίθεση με πέτρες στη δημοσιογράφο Ρένα Κουβελιώτη ενώ έκανε ρεπορτάζ σε παραλία της Αττικής

Επίθεση με πέτρες στη δημοσιογράφο Ρένα Κουβελιώτη ενώ έκανε ρεπορτάζ σε παραλία της Αττικής Facebook Twitter
0

Με πέτρες επιτέθηκαν στη δημοσιογράφο του Alpha, Ρένα Κουβελιώτη ενώ έκανε ρεπορτάζ σε παραλία της Αττικής.

Η δημοσιογράφος μεταφέρθηκε και στο νοσοκομείο, προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, όπως δήλωσε αποκαλύπτωντας την επίθεση.

Όπως ανέφερε η Ρένα Κουβελιώτη, την επίθεση δέχθηκε ενώ είχε πάει για ρεπορτάζ σε παραλία στη Βάρκιζα. Κατά τη διάρκεια του γυρίσματος, άγνωστοι της επιτέθηκαν, πετώντας της πέτρες και μια από αυτές την πέτυχε στο κεφάλι.

Σε ανάρτησή της μετά την επίθεση αναφέρει: «Χίλια συγνώμη που σας αναστάτωσα . Είμαι καλά με μια απλή διάσειση . Δεν θα μπορέσω να απαντήσω σήμερα στα μηνύματα σας γιατί οι γιατροί απαγορεύουν οποιαδήποτε χρήση υπολογιστή κτλ ... με συγκινήσατε φιλαράκια με το ενδιαφέρον σας ... τι να πω; Ευχαριστώ να είστε όλοι καλά κ να προσέχετε ... την κακιά ώρα κ τους κακούς ανθρώπους».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά την επίθεση η δημοσιογράφος απομακρύνθηκε από το σημείο  και μπήκε στο αυτοκίνητό της όπου έχασε για λίγο τις αισθήσεις της. Την αναζήτησαν οι συνάδελφοι του τηλεοπτικού συνεργείου που ήταν στο γύρισμα και όταν την βρήκαν την μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Το βράδυ της Πέμπτης στο δελτίο ειδήσεων του Alpha μεταδόθηκε το παρακάτω ρεπορτάζ της Ρένας Κουβελιώτη από παραλίες της Αθήνας.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεράσιμος Παπαδόπουλος: «Θα ανέβουν και άλλο τα μεγέθη των σεισμών στη Σαντορίνη»

Ελλάδα / Γεράσιμος Παπαδόπουλος: «Θα ανέβουν και άλλο τα μεγέθη των σεισμών στη Σαντορίνη»

Ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος δήλωσε ότι αύριο, 5 Φεβρουαρίου, θα είναι σε θέση να παρουσιάσει τα επικρατέστερα σενάρια για τη σεισμική εξέλιξη και τις πιθανές επιπτώσεις στην περιοχή
LIFO NEWSROOM
Σεισμοί στη Σαντορίνη: Διαφωνίες για την επίσημη εκτίμηση περί κύριου σεισμού έως 6R

Ελλάδα / Σεισμοί στη Σαντορίνη: Διαφωνίες για την επίσημη εκτίμηση περί κύριου σεισμού έως 6R

Η εκτίμηση για μέγιστο μέγεθος σεισμού στα 6 Ρίχτερ είναι πρόχειρη, γράφει ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος - Έχει ενεργοποιηθεί το μεγάλο ρήγμα της Αμοργού, αναφέρει ο Άκης Τσελέντης
LIFO NEWSROOM

Ελλάδα / Αυτοκτονίες: 469 καταγεγραμμένα περιστατικά το 2024 – Ανησυχία για τις νεαρές ηλικίες

Το Κέντρο για την Πρόληψη της Αυτοκτονίας επισημαίνει ότι το 12%-16% των εφήβων ηλικίας 14-19 ετών εμφανίζουν αυτοτραυματισμούς, ένα ανησυχητικό φαινόμενο, καθώς ένα μέρος αυτών των νέων μπορεί μελλοντικά να οδηγηθεί στην αυτοκτονία
LIFO NEWSROOM