Απελάθηκε ο Τούρκος που συνελήφθη στις Καστανιές Έβρου

Απελάθηκε ο Τούρκος που συνελήφθη στις Καστανιές Έβρου Facebook Twitter
Ο 38χρονος Τούρκος Μουσά Αλερίκ συνελήφθη την Τετάρτη από Έλληνες στρατιώτες που περιπολούσαν στον Έβρο, όταν μπήκε με σκαπτικό μηχάνημα παράνομα στις Καστανιές. (EUROKINISSI)
0

Απελάθηκε και επιστρέφει στην Αδριανούπολη ο Τούρκος που συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης στις Καστανιές Έβρου επειδή πέρασε παράνομα τα σύνορα, την ώρα που έκανε χωματουργικές εργασίες.

Στον 38χρονο Μουσά Αλερίκ, υπάλληλο στο Δήμο Αδριανούπολης, έχει επιβληθεί ποινή φυλάκισης 5 μηνών με τριετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 1.500 ευρώ.

Η Ελλάδα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μετά τη σύλληψή του τακτοποίησε τις απαιτούμενες διαδικασίες ώστε ο 38χρονος να διωχθεί σύμφωνα με το νόμο για την παράνομη είσοδό του στην Ελλάδα και να απελαθεί γρήγορα στη γειτονική χώρα.

Στην Αδριανούπολη τον 38χρονο Αλερίκ περίμενε πολύς κόσμος, ανάμεσά τους σύμφωνα με το Evros News ο δήμαρχος της πόλης, τοπικοί φορείς και φυσικά τα μέλη της οικογένειας του.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείεται είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

Ελλάδα / Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείω είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

«Ο κτηνοτρόφος λέει ότι τα σκυλιά γάβγιζαν τις τέσσερις τελευταίες μέρες, τις προηγούμενες γιατί δεν γάβγιζαν;» διερωτάται ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας του 39χρονου
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με την αστυνομία, στο διάστημα Ιανουαρίου -Φεβρουαρίου πραγματοποίησε έξι διαφορετικές τηλεφωνικές παραγγελίες προϊόντων από εταιρεία εμπορίας οινοπνευματωδών ποτών, συνολικής αξίας 1.153 ευρώ
LIFO NEWSROOM