Άστατος ο καιρός με πτώση της θερμοκρασίας

Άστατος ο καιρός με πτώση της θερμοκρασίας Facebook Twitter
0

Τοπικές βροχές στα δυτικά και στα νησιά του ανατολικού Αιγάιου και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Οι άνεμοι θα πνέουν Δ-ΝΔ 4-6 Μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με ανέμους Δ-ΝΔ 3-4 και στα ανατολικά τοπικά 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία από 10 ως 16 βαθμούς

Στη Θεσσαλονίκη παροδικές νεφώσεις με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Αμετάβλητοι 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 4 έως 14 βαθμούς κελσίου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πύργος: Μέσα σε μία ώρα έγιναν όλα, λέει ο σύζυγος της 54χρονης η οποία πέθανε από μηνιγγίτιδα

Ελλάδα / Πύργος: Μέσα σε μία ώρα έγιναν όλα, λέει ο σύζυγος της 54χρονης η οποία πέθανε από μηνιγγίτιδα

Σύμφωνα με τον ίδιο, η 54χρονη είχε αναφέρει ελαφριά συμπτώματα τις προηγούμενες ημέρες. «Μου έλεγε ότι πονούσε ο λαιμός της, αλλά τίποτα δεν έδειχνε ότι ήταν τόσο σοβαρό»
LIFO NEWSROOM