Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Πoιες μέρες κλείνουν στα σχολεία

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Πoιες μέρες κλείνουν στα σχολεία Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Αλλαγές θα υπάρξουν στο σχολικό πρόγραμμα λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023 που διεξάγονται στις 8 Οκτωβρίου. 

Τα σχολεία σε όλη την Ελλάδα θα μείνουν κλειστά από δύο έως τέσσερις ημέρες, καθώς θα γίνουν εκλογικά τμήματα. Ακόμη, αποτελεί διευκόλυνση για τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να ταξιδέψουν στις πόλεις τους για να ψηφίσουν ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023.  

Συγκεκριμένα, όλα τα σχολεία της επικράτειας θα παραμείνουν κλειστά από την Παρασκευή 6 έως και τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου λόγω του πρώτου γύρου των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών.

Σε όσες περιφέρειες ή δήμους χρειαστεί να διεξαχθεί και επαναληπτική ψηφοφορία την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου και τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διακοπή δρομολογίων στον Προαστιακό μετά από τροχαίο - Η ανακοίνωση της Hellenic Train

Ελλάδα / Προαστιακός: Ακινητοποιήθηκε συρμός στη σήραγγα των Αγίων Αναργύρων – Η ανακοίνωση της Hellenic Train

Σύμφωνα με την εταιρεία αυτοκίνητο αφού πέρασε διάβαση του ΟΣΕ, προσέκρουσε πάνω στην προστατευτική μπάρα και φέρεται να προκάλεσε ζημιές σε καλώδια του δικτύου
LIFO NEWSROOM
Ο Νατσιός υπερασπίζεται την επίθεση στην Εθνική Πινακοθήκη και αμφισβητεί το δικαίωμα της τέχνης

Ελλάδα / Ο Νατσιός υπερασπίζεται την επίθεση στην Εθνική Πινακοθήκη και αμφισβητεί το δικαίωμα της τέχνης

Αναφερόμενος ειδικά στην επίθεση του βουλευτή του, ο Δημήτρης Νατσιός υποστήριξε: «Ο βουλευτής της Νίκης είναι βαθύτατα πιστός και, βλέποντας έργα που βανδαλίζουν το πρόσωπο της Παναγίας, έδρασε παρορμητικά. Κατανοώ την πράξη του»
LIFO NEWSROOM