Βρέφος μεταφέρθηκε με «σφηνωμένη» οδοντόβουρτσα στη γνάθο σε νοσοκομείο της Κρήτης

Βρέφος μεταφέρθηκε με «σφηνωμένη» οδοντόβουρτσα στη γνάθο σε νοσοκομείο της Κρήτης Facebook Twitter
0

Εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου μεταφέρθηκε το πρωί της Τετάρτης ένα κοριτσάκι 1,5 ετών από τη Γερμανία που κάνει τις διακοπές του στην Κρήτη μαζί με την οικογένειά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κοριτσάκι έπαιζε με την οδοντόβουρτσά του όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, αυτή «σφηνώθηκε» μέσα στο στόμα του, μεταξύ της άνω και της κάτω γνάθο.

Οι γονείς ειδοποήσαν το ΕΚΑΒ και οι διασώστες που έσπευσαν στο σημείο παρέλαβαν το παιδί και το μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενδοοικογενειακή βία στην Αρχαία Ολυμπία: 30χρονη γυναίκα καταγγέλλει τον αδελφό της

Ελλάδα / Ενδοοικογενειακή βία στην Αρχαία Ολυμπία: 30χρονη γυναίκα καταγγέλλει τον αδελφό της

Σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Αρχαία Ολυμπία, όπου 30χρονη γυναίκα καταγγέλλει τον αδελφό της για επίθεση και απειλές. Η υπόθεση εξετάζεται από τις αρχές και την δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM