Δύο νέα κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου.

Δύο νέα κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου. Facebook Twitter
0

Όπως μας ενημερώνει το ΑΠΕ δύον έα περιστατικά λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου καταγράφηκαν από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) σε Θεσσαλονίκη και Ανατολική Αττική, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των κρουσμάτων σε τρία, καθώς την περασμένη Τρίτη οι υγειονομικές υπηρεσίες επιβεβαίωσαν το πρώτο περιστατικό στην Αρτέμιδα. 

Το πρώτο από τα δύο νέα κρούσματα αφορά σε ηλικιωμένο άνδρα, κάτοικο Θεσσαλονίκης με υποκείμενα νοσήματα και πρόκειται για το πρώτο κρούσμα λοίμωξης από ιό του Δυτικού Νείλου στη Β. Ελλάδα για τη φετινή περίοδο. Το δεύτερο αφορά σε νεαρή γυναίκα, κάτοικο Ανατολικής Αττικής με υποκείμενα νοσήματα, η οποία δεν χρειάστηκε νοσηλεία.

Η Lifo είχε δημοσιεύσει πρόσφατα ρεπορτάζ για τους κινδύνους των κουνουπιών. Διαβάστε το εδώ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Βούτες Ηρακλείου λόγω ρηγματώσεων – Τι εξετάζουν οι ειδικοί

Ελλάδα / Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Βούτες Ηρακλείου λόγω ρηγματώσεων – Τι εξετάζουν οι ειδικοί

Στο χωριό Βούτες, εικόνες δείχνουν έντονες ρηγματώσεις σε τοίχους σπιτιών, δρόμους και άλλες υποδομές, με τους κατοίκους να βιώνουν μια πρωτοφανή κατάσταση αβεβαιότητας
LIFO NEWSROOM