Δυστύχημα στο Πόρτο Ράφτη: Τον παρέσυρε με το αυτοκίνητό της στο γκαράζ πολυκατοικίας

Δυστύχημα στο Πόρτο Ράφτη: Τον παρέσυρε με το αυτοκίνητό της μέσα σε γκαράζ πολυκατοικίας Facebook Twitter
Φωτ.: irafina
0

Δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι στο Πόρτο Ράφτη όταν οδηγός αυτοκινήτου παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα εργάτη που δούλευε σε φρεάτιο στην είσοδο πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με το irafina.gr, το δυστύχημα συνέβη σήμερα το μεσημέρι στο Πόρτο Ράφτη μέσα σε διάδρομο γκαράζ πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της οδού Θησέως.

Το δυστύχημα συνέβη όταν η οδηγός ενός αγροτικού οχήματος μπαίνοντας στο γκαράζ της πολυκατοικίας που διαμένει δεν πρόσεξε τον 58χρονο που δούλευε μέσα σε φρεάτιο και τον παρέσυρε με το αυτοκίνητό της, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής με 7 πυροσβέστες και 3 οχήματα για να σηκωθεί το αυτοκίνητο και να απεγκλωβιστεί ο άτυχος άνδρας.

Με πληροφορείς του irafina

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας που είχε κρύψει 1,6 κιλό κοκαΐνης σε «καβάτζα»

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας που είχε κρύψει 1,6 κιλό κοκαΐνης σε «καβάτζα»

Στο διαμέρισμα που χρησιμοποιούσε ως «καβάτζα» εντοπίστηκαν περισσότερα από 1,6 κιλά κοκαΐνης, ενώ στις έρευνες συμμετείχε και ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «Vector»
LIFO NEWSROOM