«Οδηγό Επανεκκίνησης για τη Μαζική Εστίαση» εξέδωσε ο ΕΦΕΤ με πρακτικές οδηγίες προσαρμογής ενόψει της επαναλειτουργίας των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης από τις 25 Μαΐου.
Οι οδηγίες, που συντάχθηκαν σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (Σ.Ε.Β.Τ.) και την Ελληνική Ένωση Επιχειρήσεων Οργανωμένης Εστίασης (ΕΠ.Ο.ΕΣ), βασίζονται στην ανάλυση του προφίλ επικινδυνότητας του ιού για τους χώρους εστίασης και στις βέλτιστες πρακτικές όπως αυτές αποτυπώνονται σε διεθνείς και εθνικές συστάσεις.
Στην ομάδα που συνέταξε τον οδηγό συμμετείχαν, εκτός από στελέχη του ΕΦΕΤ, εξέχοντες επιστήμονες από τον ακαδημαϊκό χώρο καθώς και έμπειρα στελέχη των επιχειρήσεων τροφίμων, μέλη των ανωτέρω αναφερόμενων φορέων.
Διαβάστε αναλυτικά εδώ ολόκληρο τον οδηγό επανεκκίνησης του ΕΦΕΤ για την μαζική εστίαση
σχόλια