Έκρηξη στην Πρέβεζα: Συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι του ιχθυοτροφείου- Δύο νεκροί, ένας τραυματίας

Έκρηξη στην Πρέβεζα: Συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι του ιχθυοτροφείου- Δύο νεκροί, ένας τραυματίας Facebook Twitter
0

Συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι της επιχείρησης στο Καναλάκι της Πρέβεζας και του εξωτερικού συνεργείου που πραγματοποιούσε εργασίες οξυγονοκόλλησης.

Οι δύο εργαζόμενοι που έχασαν τη ζωή τους από την έκρηξη, που σημειώθηκε στις 3.30 το μεσημέρι της Κυριακής, είναι ένας 41χρονος από το Μύτικα Πρέβεζας και ένας 49χρονος από την Αλβανία.

Η έκρηξη με δύο νεκρούς και έναν τραυματία σημειώθηκε σε μονάδα εκτροφής πέστροφας, την στιγμή που οι δύο εργαζόμενοι έκαναν οξυγονοκόλληση χρησιμοποιώντας φιάλες προπανίου.

Ο 40χρονος εργαζόμενος που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου και αναμένεται να γίνει η διακομιδή του σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ -------- Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ελλάδα / Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ο χορευτής Errik Nour που άφησε την Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό του στην εμπόλεμη Ουκρανία μιλάει στην LiFO για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, την καθημερινότητα σε μια πόλη που αγαπάει τις τέχνες, αλλά ζει με τον εφιάλτη του πολέμου και το Πάσχα που (δεν) μοιάζει με το ελληνικό
ΜΙΛΤΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ