Εντοπίστηκαν ναρκωτικά, μαχαίρια και κινητά σε κελιά των φυλακών Κορυδαλλού

Εντοπίστηκαν ναρκωτικά, μαχαίρια και κινητά σε κελιά των φυλακών Κορυδαλλού Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Κινητά, ναρκωτικά αλλά και μαχαίρια εντοπίστηκαν μετά από ειδική επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής στις φυλακές Κορυδαλλού.

Το πρωί της Παρασκευής η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής με τη συνδρομή αστυνομικών της Ε.Κ.Α.Μ., της Ο.Π.Κ.Ε. και δύο αστυνομικών σκύλων, πραγματοποίησε ειδική επιχείρηση στον Κορυδαλλό. Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν παρουσία εισαγγελικού λειτουργού σε 18 κελιά, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ναρκωτικές ουσίες και αντικείμενα που υπάγονται στο νόμο περί όπλων.

Για τα ευρήματα στα κελιά, κατηγορούνται πέντε αλλοδαποί έγκλειστοι, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν  δικογραφίες για κατά περίπτωση παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων. Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Αναλυτικότερα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 4 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους -0,8- γραμμαρίων,
  • αυτοσχέδιο μαχαίρι,
  • λάμα μαχαιριού,
  • 14 κινητά τηλέφωνα και
  • πλήθος φορτιστών και ακουστικών hands free

 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Δίκη για το Μάτι και η πολιτική συγκάλυψη που παραμένει άθικτη

LiFO politics / Η Δίκη για το Μάτι και η πολιτική συγκάλυψη που παραμένει άθικτη

Η ακτιβίστρια και συγγραφέας Μαρίνα Καρύδα μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις πτυχές που δεν αναδείχθηκαν στο δημόσιο διάλογο και για όσα δεν ειπώθηκαν ποτέ ανοιχτά: τους εμπλεκόμενους που απαλλάχθηκαν χωρίς να δικαστούν, τα πολιτικά πρόσωπα που δεν λογοδότησαν ποτέ, παρά τα στοιχεία που υπήρχαν, και την απογοήτευση των συγγενών των θυμάτων.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ