Ευθύνες στον υπεύθυνο του λούνα παρκ επιρρίπτει ο πατέρας των παιδιών

Ευθύνες στον υπεύθυνο του λούνα παρκ επιρρίπτει ο πατέρας των παιδιών Facebook Twitter
0

Ευθύνες στον υπεύθυνο του λούνα παρκ στο Ελληνικό, όπου την Κυριακή το απόγευμα έχασε τη ζωή του ο 13χρονος γιος του και τραυματίστηκε σοβαρά η 9χρονη κόρη του επέρριψε στην κατάθεση του ο πατέρας των δύο παιδιών.

Όπως είπε σύμφωνα με πληροφορίες, στους αστυνομικούς ο 45χρονος, ο υπεύθυνος του χώρου δεν είχε φροντίσει να δέσει την πλαστική κυλινδρική μπάλα με σχοινιά στο έδαφος με αποτέλεσμα το τραγικό δυστύχημα.

Σύμφωνα με τον πατέρα των δύο παιδιών, "ξαφνικά φύσηξε δυνατός αέρας και ανασήκωσε την πλαστική μπάλα στον αέρα, περίπου σε ύψος 10 μέτρων και στη συνέχεια έπεσε στο έδαφος και σε απόσταση 10 μέτρων από την πισίνα".

Όπως είπε έτρεξε στο σημείο όπου είχε χτυπήσει η κόρη του. "Αμέσως έβγαλα έξω την κόρη μου, η οποία δεν μου μίλησε και μετά από λίγα λεπτά άνοιξε τα μάτια της και την έδωσα σε έναν κύριο. Συγχρόνως η γυναίκα μου μαζί με άλλους παρευρισκόμενους τράβηξαν έξω από την μπάλα τον γιο μου, τον οποίο μόλις τον βγάλαμε, ένας κύριος του έκανε τεχνητή αναπνοή και αμέσως κάλεσα το ΕΚΑΒ και την αστυνομία" περιγράφει στην κατάθεσή του.

Όταν ερωτάται αν θεωρεί κάποιον υπεύθυνο λέει: "Ναι, τον υπεύθυνο του Λούνα Παρκ καθόσον δεν είχε λάβει τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και συγκεκριμένα δεν ήταν δεμένο το σκοινί της κυλινδρικής μπάλας στο έδαφος".

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείεται είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

Ελλάδα / Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείω είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

«Ο κτηνοτρόφος λέει ότι τα σκυλιά γάβγιζαν τις τέσσερις τελευταίες μέρες, τις προηγούμενες γιατί δεν γάβγιζαν;» διερωτάται ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας του 39χρονου
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με την αστυνομία, στο διάστημα Ιανουαρίου -Φεβρουαρίου πραγματοποίησε έξι διαφορετικές τηλεφωνικές παραγγελίες προϊόντων από εταιρεία εμπορίας οινοπνευματωδών ποτών, συνολικής αξίας 1.153 ευρώ
LIFO NEWSROOM