Συναγερμός στα Χανιά: Άνδρας βρέθηκε νεκρός με κομμένο λαιμό από αλυσοπρίονο σε χωράφι

Χανιά: Εντοπίστηκε άνδρας νεκρός σε χωράφι - Με κομμένο λαιμό πιθανώς από αλυσοπρίονο Facebook Twitter
0

Νεκρός σε χωράφι, σε δύσβατη αγροτική περιοχή του Βουτά Σελίνου της ΠΕ Χανίων, εντοπίστηκε σήμερα ένας άνδρας, πιθανότατα αλβανικής καταγωγής.

Ο άνδρας έφερε βαθύ τραύμα στον λαιμό, το οποίο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, προήλθε από αλυσοπρίονο.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί προκειμένου να εξετάσουν τις ακριβείς συνθήκες και τα αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του flashnews.gr, η εικόνα του πτώματος ήταν σοκαριστική, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για άνδρα στα 35 του. 

Οι αρχές βρίσκονται εν αναμονή της νεκροψίας-νεκροτομής που αναμένεται να ρίξει φως στις συνθήκες θανάτου. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαντορίνη: Διεθνής ωκεανογραφική αποστολή μελετά την καλντέρα και το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο

Ελλάδα / Σαντορίνη: Διεθνής ωκεανογραφική αποστολή μελετά την καλντέρα και το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο

Η αποστολή HYDROMOX, που χρηματοδοτείται από τη βρετανική κυβέρνηση, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την κατανόηση των φυσικών μηχανισμών που διαμορφώνουν τον υποθαλάσσιο ηφαιστειακό χώρο
LIFO NEWSROOM