Η εταιρία Mikel ευχαριστεί κρατικές αρχές και πελάτες με αφορμή την εισβολή του "Ρουβίκωνα"

Η εταιρία Mikel ευχαριστεί κρατικές αρχές και πελάτες με αφορμή την εισβολή του "Ρουβίκωνα" Facebook Twitter
2

Η αλυσίδα καταστημάτων καφεστίασης Mikel Coffee Company, μετά την πρωινή επίθεση που δέχθηκε από την ομάδα «Ρουβίκωνας» στο κατάστημά της στο Αιγάλεω, εκφράζει με ανακοίνωσή της την στήριξή της στους εργαζόμενους και τους πελάτες του καταστήματος, που αντέδρασαν με υπευθυνότητα και ψυχραιμία, με αποτέλεσμα αφενός να μην επεκταθεί το αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε και αφετέρου να μην υπάρξουν τραυματισμοί.

 

Η ομάδα «Ρουβίκωνας» εισέβαλε σήμερα το πρωί στην κεντρική είσοδο του καταστήματος της εν λόγω εταιρείας στο Αιγάλεω και όχι στα υπερκείμενα κεντρικά γραφεία της, επιφέροντας μόνο υλικές ζημιές, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός εργαζόμενου ή πελάτη.

 

Τέλος, η εταιρεία Mikel Coffee Company, στην ανακοίνωσή της εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες της προς τις αρμόδιες κρατικές αρχές για την άμεση παρέμβασή τους.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για παράνομη δομή απεξάρτησης – Τι αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για παράνομη δομή απεξάρτησης – Τι αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στον χώρο βρέθηκαν δύο άτομα που εργάζονταν ως εθελοντές, καθώς και άτομα, τα οποία διέμεναν και ακολουθούσαν πρόγραμμα απεξάρτησης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια