Καβούρι: Εξουδετερώθηκε με ελεγχόμενη έκρηξη νάρκη που βρέθηκε στη θάλασσα

Καβούρι: Εξουδετερώθηκε με ελεγχόμενη έκρηξη νάρκη που βρέθηκε στη θάλασσα Facebook Twitter
Φωτ: Glomex
0

Εξουδετερώθηκε με ελεγχόμενη έκρηξη το πρωί της Πέμπτης στο Καβούρι η νάρκη που είχε βρεθεί στη θάλασσα.

Λίγο μετά τις 7 το πρωί, η νάρκη εξουδετερώθηκε με ελεγχόμενη έκρηξη από το ειδικό τμήμα του Πολεμικού Ναυτικού. Η νάρκη εντοπίστηκε εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή Τρύπια Βάρκα στο Καβούρι σε βάθος 1,5 μέτρου και αμέσως σήμανε συναγερμός για την εξουδετέρωσή της.

Ο δήμος Βάρης – Βούλας –  Βουλιαγμένης είχε μάλιστα εκδώσει ανακοίνωση μετά τον εντοπισμό της νάρκης. «Σας ενημερώνουμε ότι στην βραχώδη περιοχή του Μεγάλου Καβουρίου εντός θαλάσσης σε βάθος 1,50μ. εντοπίστηκε αντιαρματική νάρκη». 

Μετά την έκρηξη η κυκλοφορία στην περιοχή έχει αποκατασταθεί.

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διακοπή δρομολογίων στον Προαστιακό μετά από τροχαίο - Η ανακοίνωση της Hellenic Train

Ελλάδα / Προαστιακός: Ακινητοποιήθηκε συρμός στη σήραγγα των Αγίων Αναργύρων – Η ανακοίνωση της Hellenic Train

Σύμφωνα με την εταιρεία αυτοκίνητο αφού πέρασε διάβαση του ΟΣΕ, προσέκρουσε πάνω στην προστατευτική μπάρα και φέρεται να προκάλεσε ζημιές σε καλώδια του δικτύου
LIFO NEWSROOM