Καιρός: Καλοκαιρία με περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας - Πού θα φτάσει ο υδράργυρος

Καιρός: Καλοκαιρία με περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας - Πού θα φτάσει ο υδράργυρος Facebook Twitter
Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα, Κυριακή - Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi
0

Καλές καιρικές συνθήκες με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις προβλέπονται σήμερα, με κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα από τις βραδινές έως τις πρώτες πρωινές ώρες, ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι άνεμοι στα πελάγη, θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, για σήμερα, Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα από τις βραδινές έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 7 έως 27 βαθμούς), 13 έως 30 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία έως τους 32 βαθμούς), 11 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 16 έως 29 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 14 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο γενικά από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και τοπικά στο Καρπάθιο Πέλαγος μέτριοι 5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο γενικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και στο Νότιο Ευβοϊκό σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια και πιθανότητα για κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές ώρες περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν γενικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημήτρης Παπανικολάου: «Όταν απλώνεις ένα φως, αυτό το φως πάει παντού»

Ελλάδα / Το μέλλον της συμπερίληψης στη συζήτηση του Τhe Upfront Initiative στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Ο διακεκριμένος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής Δημήτρης Παπανικολάου μίλησε για την οικογενειακή του εμπειρία σε σχέση με τον αυτισμό, στα πλαίσια του 10ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών
LIFO NEWSROOM