Κατάληψη στο κτίριο της ΓΣΕΕ για συμπαράσταση στον Ρωμανό

Κατάληψη στο κτίριο της ΓΣΕΕ για συμπαράσταση στον Ρωμανό Facebook Twitter
1

Υπό κατάληψη βρίσκεται το κτίριο της ΓΣΕΕ, στην οδό Πατησίων, από ομάδα ατόμων που αρνούνται να το εγκαταλείψουν, σε ένδειξη συμπαράστασης στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό. Αστυνομικές δυνάμεις έχουν συγκεντρωθεί στον χώρο γύρω από το κτίριο.

Οι καταληψίες έχουν αναρτήσει πανό στην πρόσοψη του κτιρίου, στο οποίο εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στον Ρωμανό.

Η κατάληψη πραγματοποιήθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συνεδρίασης της συνδικαλιστικής παράταξης ΜΕΤΑ (Αυτόνομη Παρέμβαση), που διεξαγόταν στον 4ο όροφο του κτιρίου.

Συνδικαλιστικά στελέχη ανέφεραν ότι πληροφορήθηκαν την κατάληψη ενώ η συνεδρίαση της συγκεκριμένης παράταξης ήταν σε εξέλιξη και μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχουν ενημέρωση για τα αιτήματα των καταληψιών και τους λόγους της κατάληψης. Τα ίδια στελέχη ανέφεραν, επίσης, ότι δεν υπήρξε εμπλοκή με τη φρουρά του κτιρίου ούτε έχουν αναφερθεί φθορές.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαντορίνη: Διεθνής ωκεανογραφική αποστολή μελετά την καλντέρα και το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο

Ελλάδα / Σαντορίνη: Διεθνής ωκεανογραφική αποστολή μελετά την καλντέρα και το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο

Η αποστολή HYDROMOX, που χρηματοδοτείται από τη βρετανική κυβέρνηση, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την κατανόηση των φυσικών μηχανισμών που διαμορφώνουν τον υποθαλάσσιο ηφαιστειακό χώρο
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Πρέπει να ντρέπονται που σαμποτάρουν το συνδικαλιστικό εργατικό κίνημα με συμβολικές καταλήψεις. Δεν τους είπε κανείς ότι τα εργατικά κινήματα δεν συνδέονται με την αναρχία.