Κρατάμε τα «πρωτεία» στην ανεργία

Κρατάμε τα «πρωτεία» στην ανεργία Facebook Twitter
0

Τα μεγαλύτερα ποσοστά στην ανεργία στην Ευρωπαϊκή Ένωση εξακολουθεί να έχει η Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Γιούροστατ. Συγκεκριμένα το μήνα Δεκέμβριο η ανεργία ανήλθε στην Ελλάδα στο 27,5%, έναντι 27,6% τον Νοέμβριο.

Πίσω από την Ελλάδα είναι η Ισπανία με 25,6% με στοιχεία Φεβρουαρίου ενώ η χώρα με τη χαμηλότερη ανεργία είναι η Αυστρία (4,8%).

Τη μεγαλύτερη άνοδο μέσα σε ένα χρόνο σε ποσοστά ανεργίας είχαν η Κύπρος, η Ελλάδα και η Ιταλία ενώ η χώρα που υπήρξε η μεγαλύτερη υποχώρηση της ανεργίας ήταν η Ουγγαρία (από 11,2% σε 8,3%).

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παπαζάχος για Σαντορίνη: «Γίνεται όλο και πιο απίθανο το σενάριο ενός ισχυρότερου σεισμού»

Ελλάδα / Παπαζάχος για Σαντορίνη: «Γίνεται όλο και πιο απίθανο το σενάριο ενός ισχυρότερου σεισμού»

Ο καθηγητής υπογράμμισε ότι οι κάτοικοι της Σαντορίνης θα πρέπει να δείξουν υπομονή, καθώς το φαινόμενο δεν αναμένεται να εκτονωθεί άμεσα. «Δεν θα βγούμε τόσο γρήγορα από αυτή την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Ξεσπά η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη - «10 χρόνια μετά δεν ξέρω τι έχουμε καταφέρει ως κοινωνία»

Ελλάδα / Ξεσπά η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη - «10 χρόνια μετά δεν ξέρω τι έχουμε καταφέρει ως κοινωνία»

Στις 6 Φεβρουαρίου του 2015 ο Βαγγέλης Γιακουμάκης εξαφανίστηκε στα Ιωάννινα και 40 ημέρες μετά εντοπίστηκε νεκρός σχεδόν 800 μέτρα μακριά από τη Γαλακτοκομική Σχολή που φοιτούσε
LIFO NEWSROOM
Νέα πρόκληση από τον εισαγγελέα στη δίκη Φιλιππίδη: «Δεν έχετε ξανακούσει άντρα να την πέφτει άγρια σε γυναίκα;»

Ελλάδα / Νέα πρόκληση από τον εισαγγελέα στη δίκη Φιλιππίδη: «Δεν έχετε ξανακούσει άντρα να την πέφτει άγρια σε γυναίκα;»

Η εξέταση της μάρτυρα από τον εισαγγελέα πήρε ιδιαίτερη τροπή όταν της ζητήθηκαν λεπτομέρειες για το περιστατικό. Ο διάλογος που ακολούθησε προκάλεσε αντιδράσεις
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης από Σαντορίνη:

Ελλάδα / Μητσοτάκης από Σαντορίνη: Καλύτερα να προλαμβάνουμε γεγονότα παρά να τρέχουμε να τα αντιμετωπίσουμε

«Να διαβεβαιώσω για ακόμα μία φορά τους κατοίκους που δοκιμάζονται αυτήν την περίοδο ότι ο κρατικός μηχανισμός είναι στο πλευρό τους» δήλωσε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM