Ματίνα Παγώνη για Μαρινέλλα: Κάθε λεπτό που περνά είναι υπέρ της

Ματίνα Παγώνη για Μαρινέλλα: Κάθε λεπτό που περνά είναι υπέρ της Facebook Twitter
0

Για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας μίλησε το πρωί η Ματίνα Παγώνη, τονίζοντας πως κάθε λεπτό που περνά είναι υπέρ του ασθενούς. 

Η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ (των νοσοκομειακών γιατρών Αθηνών-Πειραιώς) αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, δηλώνοντας πως είναι κρίσιμη, «αλλά πάρα πολύ σταθερή». Το γεγονός αυτό είναι θετικό, καθώς αυτές οι καταστάσεις όπως αυτή στην οποία βρίσκεται η Μαρινέλλα, απαιτούν χρόνο: «Κάθε λεπτό που περνά σε αυτές τις περιπτώσεις είναι υπέρ του ασθενούς», επισήμανε η ίδια. 

Αρνούμενη να σχολιάσει τις πληροφορίες πως υποχωρεί μερικώς το αιμάτωμα στον εγκέφαλο της Μαρινέλλας, η κ. Παγώνη επισήμανε πως χρειάζεται όλοι μας να δώσουμε χρόνο σε αυτούς τους ασθενείς να ξεπεράσουν το πρόβλημα του οργανισμού τους, παρακολουθώντας και συμβάλλοντας ιατρικά, όπως μπορούμε κάθε φορά.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΠ: Καταγγελία κατά του πρύτανη, που χαρακτήρισε φοιτήτριες «escorts»

Ελλάδα / ΕΜΠ: Καταγγελία κατά του πρύτανη, που χαρακτήρισε φοιτήτριες «escorts»

Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο συνοδεύει τη δημόσια καταγγελία, ενώ οι φοιτητές κάνουν λόγο για πλήρη ασέβεια απέναντι στη φοιτητική κοινότητα και μια βαθιά παγιωμένη κουλτούρα μισογυνισμού
LIFO NEWSROOM