Μπακογιάννης για την άδεια Γιωτόπουλου: «Όταν βγήκε ο Κουφοντίνας ξεσηκώθηκε όλος ο κόσμος, τώρα είναι απλά Παρασκευή»

Μπακογιάννης για την άδεια Γιωτόπουλου: «Όταν βγήκε ο Κουφοντίνας ξεσηκώθηκε όλος ο κόσμος, τώρα είναι απλά Παρασκευή» Facebook Twitter
Φωτ.: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
0

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, επανέρχεται στο θέμα της άδειας που έλαβε ο αρχηγός της 17 Νοέμβρη, Αλέξανδρος Γιωτόπουλος.

«Μιλάμε για τον αρχηγό της 17 Νοέμβρη, ο οποίος έχει καταδικαστεί 17 φορές σε ισόβια, περισσότερα δηλαδή από τον Κουφοντίνα. (...) Τού δόθηκε για πρώτη φορά, μετά από 20 χρόνια, άδεια» σημείωσε ο κ. Μπακογιάννης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Επέμεινε πως «προφανώς δεν έχω την αυταπάτη ότι ο πατέρας μου ή οποιοδήποτε άλλο θύμα της 17 Νοέμβρη θα γυρίσει πίσω ό,τι κι αν κάνει ο Γιωτόπουλος, είτε είναι μέσα, είτε είναι έξω», αλλά συμπλήρωσε ότι είναι «λογικό να αναρωτιόμαστε τι έχει συμβεί και εξίσου λογικό είναι να ζητάμε εξηγήσεις». 

«Όταν είχε βγει ο Κουφοντίνας, είχε ξεσηκωθεί όλος ο κόσμος. Είχε γίνει μία πολύ μεγάλη συζήτηση. Και τώρα είναι απλά Παρασκευή απόγευμα». 

Στάθηκε στο ζήτημα της έλλειψης ενημέρωσης γύρω από το θέμα, αναφέροντας πως και ο ίδιος ενημερώθηκε από τις εφημερίδες. 

«Δεν έχει υπάρξει καμία ενημέρωση. Και γι’ αυτό κι εγώ ρωτώ γιατί αυτή η αμηχανία; Έχουμε κάποιο λόγο να ντρεπόμαστε για κάτι;  Υπάρχει ένα Συμβούλιο που παίρνει την απόφαση. Η δικαιοσύνη δεν πρέπει να είναι τυφλή, αλλά και κουφή. (...) Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να λειτουργεί με διαφάνεια. Να ξέρουμε αν υπάρχει το δικαίωμα ή δεν υπάρχει» δήλωσε. 

Καταλήγοντας, επεσήμανε πως αντιλαμβάνεται τον «σωφρονιστικό χαρακτήρα του συστήματος» αλλά, εκτίμησε, πως δεν είναι ο μόνος «που θα πει ότι τον ξενίζει όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο». 

Ακούστε τις σχετικές δηλώσεις παρακάτω (από το 18:00)

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθαρά Δευτέρα: Πόσο κοστίζουν οι γαρίδες, καλαμαράκια και χαλβάδες για το σαρακοστιανό τραπέζι

Ελλάδα / Καθαρά Δευτέρα: Πόσο κοστίζουν γαρίδες, καλαμαράκια και χαλβάδες για το σαρακοστιανό τραπέζι

Παρά την προσπάθεια των ιχθυοπώλων να κρατήσουν τις τιμές όσο γίνεται πιο προσιτές, το αποτέλεσμα είναι να παραμένει υψηλό το κόστος, όπως και τα προηγούμενα χρόνια
LIFO NEWSROOM