Μύκονος: Χτύπησαν επιχειρηματία και του άρπαξαν ρολόι αξίας 103.000€

Μύκονος: Χτύπησαν επιχειρηματία και του άρπαξαν ρολόι αξίας 103.000€ Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Θύμα επίθεσης από ληστές έπεσε ένας επιχειρηματίας στη Μύκονο, οι οποίοι τον γρονθοκόπησαν και του άρπαξαν ρολόι αξίας 103.000 ευρώ.

 

Το περιστατικό συνέβη σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Μυκόνου, στους Μύλους, σύμφωνα με το Mega.

 

Ο επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στον τομέα της ένδυσης και έχει έδρα σε χώρα της βόρεια Ευρώπης, είδε να τον πλησιάζουν δύο άτομα που μιλούσαν γαλλικά. Εκείνος πίστεψε ότι επρόκειτο για τουρίστες, αλλά οι προθέσεις τους ήταν άλλες.

 

Ο ένας άρχισε να τον γρονθοκοπεί στο πρόσωπο, ενώ την ίδια ώρα ο συνεργός του άρπαξε το ρολόι από το χέρι του επιχειρηματία.



Το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα και λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη ένας Γάλλος πολίτης. Θεωρείται πως πρόκειται για τον «τσιλιαδόρο» της σπείρας, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ενώ ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στο περιστατικό.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παπαζάχος για Σαντορίνη:

Ελλάδα / Παπαζάχος για ηφαίστειο Σαντορίνης: «Να το συνειδητοποιήσουμε ότι κάποια στιγμή η έκρηξη θα συμβεί»

Οι εκτιμήσεις του καθηγητή σεισμολογίας κατά τη διάρκεια ημερίδας με θέμα «Η Παρακολούθηση του Ηφαιστείου της Σαντορίνης και η Πρόσφατη Σεισμο-Μαγματική Κρίση: Τι έγινε, τι συμβαίνει, τι να περιμένουμε» στο ΑΠΘ
LIFO NEWSROOM