Νέο ναυάγιο κοντά στη Σάμο- Μια γυναίκα πνίγηκε και 4 άτομα αγνοούνται

Νέο ναυάγιο κοντά στη Σάμο- Μια γυναίκα πνίγηκε και 4 άτομα αγνοούνται Facebook Twitter
0

Ένα ακόμη ναυάγιο έρχεται να προστεθεί στη μακρά "μαύρη" λίστα που συνοδεύει εδώ και μήνες το τεράστιο κύμα προσφύγων από τη Συρία, καθώς νωρίς το πρωί της Κυριακής σκάφος που πλησίαζε βραχώδη περιοχή στο Γαλάζιο Σάμου ανατράπηκε, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

 

Από το περιστατικό έχασε τη ζωή τουλάχιστον μία νεαρή γυναίκα ενώ αγνοούνται άλλα τρία ή τέσσερα άτομα, βάσει των αναφορών όσων επέβαιναν στο σκάφος.

Οι λιμενικές αρχές κατάφερνα να διασωθούν 13 άτομα, αλλά στο σημείο, όπου βρίσκονται επίσης εθελοντές και δύτες, πνέουν ισχυροί άνεμοι που δυσκολεύουν τον εντοπισμό των αγνοοουμένων. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαντορίνη: Διεθνής ωκεανογραφική αποστολή μελετά την καλντέρα και το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο

Ελλάδα / Σαντορίνη: Διεθνής ωκεανογραφική αποστολή μελετά την καλντέρα και το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο

Η αποστολή HYDROMOX, που χρηματοδοτείται από τη βρετανική κυβέρνηση, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την κατανόηση των φυσικών μηχανισμών που διαμορφώνουν τον υποθαλάσσιο ηφαιστειακό χώρο
LIFO NEWSROOM