Ο Δήμος Κορυδαλλού προσφέρει στους δημότες του θαλάσσια μπάνια

Ο Δήμος Κορυδαλλού προσφέρει στους δημότες του θαλάσσια μπάνια Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
0

Στην παραλία των Αγ. Θεοδώρων Κορινθίας θα υλοποιηθεί για μια ακόμη χρονιά το πρόγραμμα «Θαλάσσια Μπάνια» που διοργανώνει και φέτος ο Δήμος Κορυδαλλού για τους δημότες του.

 

Οι εγγραφές ξεκινούν τη Δευτέρα, 3 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 14 Ιουλίου, ενώ το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 20 ευρώ για κάθε ενδιαφερόμενο.

 

Συνολικά θα πραγματοποιηθούν δέκα μπάνια, από 31 Ιουλίου έως 11 Αυγούστου, καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή. Η συμμετοχή των παιδιών έως 10 ετών είναι δωρεάν, ενώ για παιδιά που δεν συνοδεύονται από γονέα, είναι απαραίτητη επικυρωμένη υπεύθυνη δήλωση γονέα, που θα ορίζει τον συνοδό ενήλικα (συνοδεία έως δυο παιδιά).

 

Απαραίτητες προϋποθέσεις εγγραφής:

 

-Λογαριασμός ΟΤΕ/ΔΕΗ/ΕΥΔΑΠ, για να βεβαιωθεί η διεύθυνση κατοικίας

-Πρόσφατη φωτογραφία

-Με την εγγραφή οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταβάλλουν το ποσόν των 20 ευρώ για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.

-Για δημότες που έχουν υπερβεί το 50ο έτος της ηλικίας τους, υπεύθυνη δήλωση ότι είναι υγιείς.

 

Τα μέλη του τμήματος Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων Κορυδαλλού θα μπορούν να εγγράφονται με τα εξής δικαιολογητικά:

 

-Κάρτα μέλους

-Πρόσφατη φωτογραφία

-Υπεύθυνη δήλωση ότι είναι υγιείς

-Χρηματικό ποσό (20 ευρώ). Μετά την κατάθεση των δικαιολογητικών θα εκδοθεί κάρτα αυστηρά προσωπική. Σε περίπτωση που η υλοποίηση του προγράμματος αλλάξει, οι εγγεγραμμένοι θα ειδοποιηθούν εγκαίρως.

 

Οι εγγραφές γίνονται στο Δημαρχείο (Γρ. Λαμπράκη & Νικηφορίδη), καθημερινά 9:00- 12:00, στα τμήματα Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (πρώην ΕΔΑΠΕ ), καθημερινά 9:00- 13:00, Α΄: Ηπείρου 115 - Τηλ. 210-5450972, Β΄: Παπακυριαζή & Αρκαδίου 12 - Τηλ. 210-4963397, Γ΄: Μπουμπουλίνας 30 - Τηλ. 210-4979521, Δ΄: Τμήμα : Θήρας 41- Τηλ. 210- 5698694, Ε΄: Ξενοφώντος 5 & Πελοπίδα - Τηλ. 213 212 9 310, ΣΤ΄: Θουκιδίδου 10 -Σχιστό Κορυδαλλού Τηλ. 210-4949114 .

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασίλης Καλογήρου: Αρπαγή και δολοφονία καταγγέλλει ο πατέρας του

Ελλάδα / Βασίλης Καλογήρου: Αρπαγή και δολοφονία καταγγέλλει ο πατέρας του

«Η εντολή που έχουμε λάβει σκοπό έχει τη συνδρομή της Δικαιοσύνης ιδίως στην έρευνα και, τελικά, στην κρίση σχετικά με τις συνθήκες και τους υπαιτίους της δολοφονίας του» αναφέρει η δήλωση του δικηγόρου του
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή προπονητής του ταε κβον ντο για γενετήσιες πράξεις εις βάρος ανήλικης αθλήτριάς του

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή προπονητής του ταε κβον ντο για γενετήσιες πράξεις εις βάρος ανήλικης αθλήτριάς του

Στην απολογία του, ο 68χρονος αρνήθηκε την καταγγελία, επιμένοντας ότι είναι ψευδής, ενώ έκανε λόγο για σκευωρία που στήθηκε εις βάρος του προκειμένου η αθλήτρια να αλλάξει προπονητή
LIFO NEWSROOM