Πανελλαδικές 2023: 1η Ιουνίου η έναρξη για τα ΕΠΑΛ, 2 Ιουνίου για τα ΓΕΛ

Πανελλαδικές 2023: 1η Ιουνίου η έναρξη για τα ΕΠΑΛ, 2 Ιουνίου για τα ΓΕΛ Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Τις ημερομηνίες έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων του 2023 ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Συγκεκριμένα, οι Πανελλαδικές εξετάσεις για τα ΓΕΛ ξεκινούν στις 2 Ιουνίου 2023 και ολοκληρώνονται στις 12 Ιουνίου, ενώ για τα ΕΠΑΛ θα διαρκέσουν από την 1η ως τις 16 Ιουνίου, όπως ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας.

Το πρόγραμμα του νέου σχολικού έτους, καθώς και των Πανελλαδικών Εξετάσεων είναι έτοιμο, για πρώτη φορά, πριν από την έναρξη των σχολείων, επισήμανε μεταξύ άλλων η Νίκη Κεραμέως, σε συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο Παιδείας.

Η υπουργός Παιδείας ανέφερε επίσης, τις καινοτομίες που θα ισχύσουν από φέτος στα σχολεία, τα 5 νέα Πειραματικά ΔΙΕΚ, τα 24 Πρότυπα ΕΠΑΛ σε όλη τη χώρα αλλά και τις αλλαγές στα πανεπιστήμια.

Με πληροφορίες του ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διακοπή δρομολογίων στον Προαστιακό μετά από τροχαίο - Η ανακοίνωση της Hellenic Train

Ελλάδα / Προαστιακός: Ακινητοποιήθηκε συρμός στη σήραγγα των Αγίων Αναργύρων – Η ανακοίνωση της Hellenic Train

Σύμφωνα με την εταιρεία αυτοκίνητο αφού πέρασε διάβαση του ΟΣΕ, προσέκρουσε πάνω στην προστατευτική μπάρα και φέρεται να προκάλεσε ζημιές σε καλώδια του δικτύου
LIFO NEWSROOM
Ο Νατσιός υπερασπίζεται την επίθεση στην Εθνική Πινακοθήκη και αμφισβητεί το δικαίωμα της τέχνης

Ελλάδα / Ο Νατσιός υπερασπίζεται την επίθεση στην Εθνική Πινακοθήκη και αμφισβητεί το δικαίωμα της τέχνης

Αναφερόμενος ειδικά στην επίθεση του βουλευτή του, ο Δημήτρης Νατσιός υποστήριξε: «Ο βουλευτής της Νίκης είναι βαθύτατα πιστός και, βλέποντας έργα που βανδαλίζουν το πρόσωπο της Παναγίας, έδρασε παρορμητικά. Κατανοώ την πράξη του»
LIFO NEWSROOM